Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz az ha egy prostival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz az ha egy prostival szexelek először?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 21:22
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
ha borotvált ninx lapos:D
2011. febr. 17. 07:41
 32/43 anonim ***** válasza:
39%

Huuuhaa... vannak am besult emberek. Es most nem a kerdezore celozgattam.

Szoval valaki szerint az elso kellene hogy legyen a legszebb. Az egy dolog hogy szep legyen, de hogy legyen a legszebb, ha csak utana kezdesz el tanulni, gyakorolni, tapasztalni.. Nekem csak mindig egyre jobb a szex. Ha az elso lett volna a legszebb, es a tobbi mind-mind rosszabb, nem is lenne kedvem a szexhez. Mert akkor mar ateltem volna a legszebbet... Ugyanmar.. Miket irnak egyesek..

Masodszor pedig : nem a prostituciora gondolt, amikor azt mondta, hogy modern, hanem modern felfogasra gondolt, tehat nem kell lehordani az olyan embert, aki egy prostival veszti el a szuzesseget. Hulyek hulyek hatan...

A kerdezonek pedig azt mondtanam, hogy mi koze van barkinek is hozza, hogy te kivel vesztetted el a szuzessegedet. Csak akkor gaz, ha te ugy erzed. Nem ertem miert szamit mas, szamodra ismeretlen internetezok velemenye.. Nem is ismered oket, beleertve engem se. Tedd azt amit jonak latsz.. Akarmit is dontesz, en drukkolok neked ocsem ,-)

2011. febr. 17. 07:56
 33/43 anonim ***** válasza:
50%

Az a baj hogy az első lányra mindig emlékezni fogsz és ha egy zsoldospuncival csinálod az egy életre veled marad, mindig vissza fogsz rá emlékezni.

Aztán meg ott a bibi hogy egy prostival valószinűleg annyira stresszelni fogsz hogy fel sem áll majd, arra számíts.

2011. febr. 17. 08:49
 34/43 anonim ***** válasza:
29%

Megfelelő prostit kell választani, nem mennyiségre, hanem időre menőset. Ha előbbit választod, akkor egy jobbfajtánál 2 perc múlva végzel és ebben benne van a levetkőzés, felöltözés is. Szóval bérelj ki valakit lakásán egy órára, aztán mehet.

Várhatod itt a nagy igazit, meg tartogathatod magad neki, de nix értelme. Minél tovább vársz, annál szebbnek fogod elképzelni és úgysem lesz olyan, mint ahogy elképzelted, aztán jön a pofáraesés ecetera. A nőknél ez odáig is fajulhat, hogy szexre mégcsak álmában sem gondol.

2011. febr. 17. 09:01
 35/43 anonim ***** válasza:
36%

Nem voltam még hivatásossal, de igen, ki kellett volna próbálni, én hülye meg csak a faszt vertem 19 éves koromig.

Nem gáz, ha a csajok maguktól nem jönnek, fizetni kell érte.

2011. febr. 17. 09:02
 36/43 anonim ***** válasza:
45%
ha már 15 évesen ekkora csődtömeg vagy, akkor hajrá!
2011. febr. 17. 10:59
 37/43 anonim ***** válasza:
58%
Egyáltalán nem gáz, de szerintem még várj pár évet.
2011. febr. 17. 11:23
 38/43 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem...

Már hogy a francba ne lenne gáz????

2011. febr. 17. 16:26
 39/43 anonim ***** válasza:

Na idefigyelj!

Először is, csak 15 vagy.a prostik meg 18 alatt nem záratják börtönbe magukat 10ezer forintért, tehát nem valószínű, hogy minőségi (lakásos) prostihozz jussál.

Másodszor, ha csak azért akarsz már dugni mert a környezetedben van pár 15éves alfa-hím aki minden csajt megkúrt már akkor inkább ne tedd.Bőven ráérsz, itt az én példám :

én 18 éves koromban szexeltem először egy bombázóval.egy évvel fiatalabb volt mint én.nem volt azelőtt még normális kapcsolatom sem, nem hogy szexeltem volna bárkivel is.aznap este (életemben először) félretettem a gátlásaimat és amint találkoztam a csajjal(ilyen baráti találka lett volna eredetileg,mert a csajjal barátkozásban jó (lúzerség) voltam).szóval amint találkoztunk engem elönttek az indulatok, ffélretettem minden gátlásom és egyszerűen átöleltem és úgy indultunk a városnak.egész este nyaltuk egymást keresztül a városon, konkrétan a boráros tértől rákoskeresztúrig csak előjáték volt :D buszon utvcán mindenütt.aztán végül a csaj háza előtt kúrtam meg a kerten űlve, az út mellett.

Nyilván hogy 2 perc alatt elmetntem de kit érdekelt hiszen csaj volt, nem prosti, jó volt és én is jó voltam. Sőt.

18 éves korodig rengeteget tudsz tanulni a szexxről és ezért nagyot tudsz alakítani már az elsőn szóvall nincs miét sietned.

Amúgy a sztorymról annyit még hogy sosem fogom elfelejteni.

Tehát overallban : nincs semmi gond azzal ha prostival akkarod az elsőt de tudd hogy nem maradsz le semmiről ha v.rsz 18 éves korodig.

2011. febr. 17. 17:09
 40/43 anonim ***** válasza:
50%
Ha neked, mármint saját magad előtt nem gáz, akkor csináld. Nekem gáz lenne...
2011. febr. 17. 17:12
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!