Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex vagy nem szex? /bővebben lent/
Figyelt kérdés
van egy fiú akit nagyon szeretek kavargatunk meg minden, már volt petting is köztünk, mert azért nem feküdtem le vele mert hát én még szűz vagyok, de petting már volt más fiúval is. és vele is csak az volt, ő ugy tudja már nem vagyok, szűz és csak azért nem feküdtem le vele, mert nem volt nála gumi. de nem járunk meg semmi csak kavargatunk, de iszonyat jó vele meg jó is volt, imádom a csókját mindenét, csak hát nem tudom ő mit akar tőlem. én leszeretnék vele feküdni, csak aztán lehet csak azt akarja és akkor lefekszem vele és ennyi. de én ugy vagyok vele hogy olyannal fekszem le akit szeretek, és ő pont olyan akivel eltudnám képzelni az elsőt. szerintem lehet megszeretne ha lefeküdnék vele, meg tudná hogy ő vette el a szüzeségem, lehet másképp vélekedne rólam, mert azt hiszi ohgy én midenkivel összefekszem fűvel fával, pedig ez nem igaz. kicsit bizonytalan vagyok, segitsetek mit tegyek? 17/L
Szerintem neked már így is úgy is mindegy, elég ribis, és könnyűvérű, hogy olyanokkal pettingelsz, akikkel nem is jársz, de te tudod, innentől már tényleg le is feküdhetsz vele, a tényeken nem fog változtatni, attól még, hogy szűz valaki lehet igenis könnyűvérű. Azért nekem a helyedben több tartásom lenne, de ahogy érzed...
2011. febr. 11. 17:26
12/17 anonim válasza:
Írj pü-t!
2011. febr. 12. 14:19
13/17 Cleptomaniac válasza:
Mint írtad, azt hiszi, hogy összefekszel fűvel-fával... Most ezek után ha elmondod Neki, hogy szűz vagy:
1. elhiszi
2. azt mondja, elhiszi, de mégsem.
Tökmindegy, megdug&ni meg fog, de járni nem fog Veled. Miért? Mert ciki vagy mondjuk a haverjai körében, mert ők azt hiszik, K vagy. Vagy a suliban. Érted az összefüggést? Tudod, férfibüszkeség. Sz@ar képet alakítottál ki magadról, és ezt egy darabig nem vetkőzöd le.
2011. febr. 15. 20:58
14/17 .Daniel. válasza:
Én lenézlek Téged. Az ok egyszerű:
- Önző módon akarod a saját testeddel manipulálni mások akaratát, érzéseit. Ezt undorítónak tartom.
- Taktikázol azzal hogy nem vagy szűz(nem tudom mi vele a célod de nem is érdekel) vagy gyáva voltál valamilyen okból őszinte lenni.
De hogy válaszoljak is. Mond el neki hogy szűz vagy és jól mondták előttem. Ha akarna tőled komolyabbat szerintem már utalt volna rá, sőt.
2011. febr. 15. 21:06
15/17 anonim válasza:
Ha lenne egy igazi barátod aki szeret, becsül.. akkor nem kéne ilyen sz@rokon paráznod. menj vissza barbizni.
2011. febr. 15. 22:01
16/17 anonim válasza:
Mondom írj pü-t!:D
2011. febr. 16. 18:24
17/17 anonim válasza:
ne feküdj le vele ha nem jártok... értelmesebbnek gondollak ettől, pedig nem ismerlek. ha nem jártok minimum 3hónapja, akkor a srác nem érdemes arra, hogy vele veszítsd el..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!