Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex vagy nem szex? /bővebben lent/
Figyelt kérdés
van egy fiú akit nagyon szeretek kavargatunk meg minden, már volt petting is köztünk, mert azért nem feküdtem le vele mert hát én még szűz vagyok, de petting már volt más fiúval is. és vele is csak az volt, ő ugy tudja már nem vagyok, szűz és csak azért nem feküdtem le vele, mert nem volt nála gumi. de nem járunk meg semmi csak kavargatunk, de iszonyat jó vele meg jó is volt, imádom a csókját mindenét, csak hát nem tudom ő mit akar tőlem. én leszeretnék vele feküdni, csak aztán lehet csak azt akarja és akkor lefekszem vele és ennyi. de én ugy vagyok vele hogy olyannal fekszem le akit szeretek, és ő pont olyan akivel eltudnám képzelni az elsőt. szerintem lehet megszeretne ha lefeküdnék vele, meg tudná hogy ő vette el a szüzeségem, lehet másképp vélekedne rólam, mert azt hiszi ohgy én midenkivel összefekszem fűvel fával, pedig ez nem igaz. kicsit bizonytalan vagyok, segitsetek mit tegyek? 17/L
azt, hogy megszeret, mert lefekszel vele azt hamar verd ki a fejedből, és mondd el neki az igazat, hogy még szűz vagy
2011. febr. 11. 14:15
2/17 anonim válasza:
Mindenképpen mond el neki hogy még szűz vagy. És azért mert lefeküdtél vele egyáltalán nem fog megszeretni , ha megkapja rögtön már nem fog veled maradni , max csak szex lehet köztetek. Inkább randizzatok , ismerjétek meg egymást jobban. És ha együtt lesztek , és szeretitek egymást akkor feküdj le vele. Fontos hogy ne csak te szeresd hanem ő is téged!:)
2011. febr. 11. 14:23
3/17 anonim válasza:
Vagy most bevallod neki h hazudtál abban h nem vagy szűz...meg amugyis elsővel egyetértek! Attól nem fog szeretni, hogy lefekszel vele. Csak annyit fog gondolni, h mégegy megvolt és kész...bocs
2011. febr. 11. 14:24
4/17 A kérdező kommentje:
de és milesz ha elfog ítélni, mert hazudtam neki, meg hogy 17évesen még szűz vagyok? én ettől félek. :S de amugy nagyon köszönöm a normális válaszokat, igazán kedvesek vagytok. :)
2011. febr. 11. 14:30
5/17 anonim válasza:
Drágám én 19 évesen vesztettem el a szüzességem:) És sem akkor sem most nem bánom hogy addig szűz voltam. Büszke voltam rá, hogy a mai világba nekem akkor nem arról szólt az élet hogy mennyit d.ugtam, nem úgy mint a kis 14 éveseknek... Ha kérdezték büszkén válaszoltam, sokszor még hangoztattam is, mert szerintem ez egyáltalán nem ciki és elítélendő hogy egy ilyen elértéktelenedett világban valakinek még igenis vannak "kincsei", értékei!
Igenis mondd el neki, legyél rá büszke, amúgy meg ha ezért elhagy mert szűz vagy, örülj, mert megspórolsz egy csomó időt.
2011. febr. 11. 14:33
6/17 anonim válasza:
Senki szerelmét nem lehet megvásárolni szexszel.
Írtad, hogy ő azt hiszi rólad, hogy te fűvel-fával. Ha ez igaz, akkor szinte biztos, hogy csak arra kellesz neki. Mielőbb világosítsd fel, hogy még szűz vagy.
Ő is szűz még, 23 évesen!:) Látod, hogy nem ciki, inkább jó dolog, és úgymond felülemelkedhetsz az átlagon, akik már 13 éves koruk óta rendszeres nemiéletet élnek! Gondolj bele, a pasik akik esetleg lenyugszanak 20-23 éves korukra és a nyugodt kapcsolatot keresik, mekkora kincsek vagytok ti nekik! Nem holmi plázaqrvák akik naponta váltják a pasikat mint más az alsóneműjét!
2011. febr. 11. 14:41
8/17 A kérdező kommentje:
hát akkor lehet meg kell bátorkodnom azzal a ténnyel, hogy elmondjam neki hogy az vagyok. félek picit. mert igyis mikor a közelében vagyok beleremeg mindenem a szívem meg kiugrik a helyéről, rég éreztem ijet. :(
2011. febr. 11. 14:50
9/17 anonim válasza:
ne legyél k*rva..ne feküdj le vele ha nem jártok!!!! nem 24-25 éves vagy,h egyetemi bulikban egy- egy egyéjszakás kaland belefér...szűz vagy és az elsőnek legyen meg a bensőségessége,biztonsága.legyél szerelmes,érezd,h viszont szeretnek:) annál nincs jobb:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!