Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek a férfiak hány százaléka szereti meztelenül a puncit, és hány szőrösen?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 13:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Meztelenül szerintem 100%

Szőrösen meg kb 20%

2011. febr. 11. 13:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a fiuk 100%-a szereti a puncit meztelenül. Egy része szőrösen, más része szőrtelenül.

Én speciel így is, úgy is.

2011. febr. 11. 13:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy puncit nem csak úgy felöltözve lehet szeretni. Én meztelenül is szeretem. És mivel szőrös is vagyok, úgy is.
2011. febr. 11. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Egy normális férfi a barátnőjét szereti, onnantól meg mindegy milyen a puncija.
2011. febr. 11. 13:30
 5/9 PT-Daniel ***** válasza:

Preferalom a meztelent, de ha apoltan fazonirozott, az is tud nagyon erotikusan kinezni.

Szerintem ma ez mar hozzatartozik a normahoz. Mar csak azert is, mert nem szamit mar perverzionak az oralis szex. Gondolom ezt nem kell bövebben magyarazni...

En, mint ferfi, jobban erzem magam, ha ott en is borotvalom.

2011. febr. 11. 13:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meztelenűl 60% szörös puncival meg 40% ( én egyébként a szörösset szeretem. ) F.
2011. febr. 11. 14:54
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Két éve egy kalandom során meglepődtem, hogy pinaszőrt látok. Furcsa volt. Vörös és göndör. Mondtam is a csajnak hogy ez nekem nem jön be. Következő alkalommal már tükörsima volt. Neki is jobban tetszett így.
2011. febr. 11. 15:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Én teljesen csupaszon szeretem, cserébe ez én is megteszem.
2011. febr. 11. 16:02
 9/9 anonim ***** válasza:

sziasztok. Egyértelmüen a finoman igazitott de szépen szöröset szeretem. A "babapunci" vagy a "kiscsik" nevetséges, és természetellenes felnött nönél. Agyamra megy ez a (amúgy meg nem is tesz jót a szeméremdomb börének a rendszeres kaparás..)csupaszitási mánia.

Nem tudok minden férfi nevében beszélni - sok statisztika is van, de a 40 év feletti férfiak több mint 2/3a , a 20-40 köztiek fele vagy a szöröset szereti jobban, vagy mindegy neki. A férfi "csupaszitása" meg ... na mondjuk természetellenes..

Laci

2011. okt. 11. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!