Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm nem akar kielégíten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akar kielégíteni orálisan. Szerintetek mi legyen?

Figyelt kérdés
Az előző mindig lenyelte, de ő nem hajlandó végigcsinálni... Nem akarom kényszeríteni, de nagyon hiányzik. Szerintetek megpróbáljam mással csak ezt?
2011. febr. 10. 23:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

02:36

Azért marha nagy különbség van az előváladék, illetve a sperma között. Az előváldaékkal semmi bajom.

Régen én is mindig lenyeltem tündérbogár, hidd el, ez még nálad is változhat!

2011. febr. 11. 10:03
 22/30 anonim ***** válasza:
26%

10:03:

Nálam nem változik meg, képzeld. Szeretem a párom mindenestül és nekem nem undorító az állaga, sem az íze, nem fogom megutálni. A frigidség remélhetőleg nem fertőző. :D

2011. febr. 11. 10:22
 23/30 anonim ***** válasza:
66%

10:22

Nem vagy tisztában a frigidség fogalmával, google is your friend, manapság már semmi nem mentség a hülyeségre...

2011. febr. 11. 10:33
 24/30 anonim ***** válasza:

Ő ilyen. Ha nem tudod rávenni, akkor két megoldás van:

- Vagy beletörődsz és nem hisztizel.

- Vagy keresel olyat, aki végigcsinálja.

Aki ezért megcsalja a párját, az elég szánalmas szerintem. Ha ennyire fontos neked, akkor hagyd ott és kész.

2011. febr. 11. 11:14
 25/30 anonim ***** válasza:
Állítólag vannak tabletták amitől 2-3 nap után eper ízű lesz a fehér ninja... egy próbát megér, hátha megjön tőle a kedve.
2011. febr. 11. 11:32
 26/30 anonim ***** válasza:

Erre csak azt tudom mondani, nyeld le a sajátod, meg kóstolgassad, és ha olyan szupernek találod, azután akard a barátnőddel is lenyeletni.

A leányzó, aki itt osztja az észt, hogy ő mekkora szexistennő, mert lenyeli, remélem akkor ő a párja izzadságától, taknyától, pisijétől, stb sem undorodik, mert teljesen elfogadja.

2011. febr. 11. 12:51
 27/30 anonim ***** válasza:

Bosszúból lepontozás WIN :D

A kérdés nem kétértelmű. Az orális kielégítés nem egyenlő a sperma lenyelésével. De még a végigcsinálás sem azt jelenti, csupán azt, hogy élvezésig. A sperma végzetéről nem nyilatkozik. Az, hogy az előző lenyelte, mint írtam csak adalékinformáció, és ezt a kérdező is megerősítette. Az egyedüli zavart a "Az előző mindig lenyelte, de ő nem hajlandó végigcsinálni..." mondat okozza, itt tényleg helytelenül van használva a "de" kötőszó, ugyanis ezután azt várnánk, hogy az első tagmondat ellentettje következik. De nem az következik.

Kérdező:

Ha ennyire nagy a harmónia köztetek, akkor ezért nehogy felrúgd a kapcsolatot! Kapuzárási pánik meg ne legyen rajtad, ha amúgy minden jó. Annyit nem ér a kalandozás, mint egy jó kapcsolat. Barátnődet meg "faggasd" ki, hogy miért nem csinálja végig! Lehet, hogy csak a testtartás a kényelmetlen neki. Az exeim mind panaszkodtak arra, hogy hosszú távon kényelmetlen a fölé hajolós módszer. Ha eddig te feküdtél, ő pedig föléd hajolt, próbáljátok meg, hogy ő fekszik, nyakát párnával/fekvőalkalmatosság támlájával megtámasztja, te pedig fölé térdelsz. Ez sokkal kényelmesebb neki, és nem mellékes, hogy ebben a testhelyzetben kb. akárhova élvezhetsz. Ha elfárad/megunja/mittudomén, akkor meg kézbe veheted a dolgot és befejezheted te magad.

05:18

Hülyegyerek a jó kurv.a anyád.

00:53 voltam.

2011. febr. 12. 01:49
 28/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az értelmes válaszokat még egyszer - akik pedig félreértették (részben az én hibámból, ha nem én írtam volna a kérdést nekem is félreérthető lett volna) azoktól bocsi.

Sajna tesómat az előző csaja nagyon átvágta, és azóta a saját igazát (hogy megfektet mindenkit bosszúból, másokon áll bosszút a saját és a barátnője hülyesége miatt) rám akarja erőltetni, mintha jobban tudná nekem mi a jó. Egy ilyen eset után húztam fel magam rajta, és írtam ki ezt a kérdést.

Barátnőmmel meg megbeszéltem, és sikerült addig eljutnunk, hogy szóljak mielőtt vége lenne - azt hiszem így egy egész ó kompromisszumot sikerült kötnünk.:)

2011. febr. 12. 16:32
 29/30 Tamás_2 válasza:
0%

Kedves válaszadó Hölgyeim!

Nem vagyok benne biztos, hogy ti, vagy a kis fiatal 20 körüli, vagy mostanság már 14 körüli lányok jól vélekedtek a témáról.

Az én párom se szereti, de ezt annyibol megoldottuk, hogy megbeszéltük... Szerencsére ő nem az itt olvasható példát követve, teljes undorának kifejezésével adta elő a problémáját.

Kicsit elgondolkodhatnátok, hisz valoszínüleg arról van szó, akit szerettek, és arról, aki nem undorodik tőletek amikor menstruálltok... Pedig azt lehet érezni és nem kellemes ( testszagok ... Lehet tagadni :) )

Valahogy feltételezem, h a válaszadók 90%-a még gyerek. A mostani lányok felfogása (14-25 között, vagy tovább), hogy legyetek eltrtva,, nyaralás, pénz, stb... A TI igényeitek legyen kielégítve, és ha visszafele is kaptok valami ilyet, akkor nemhogy megbeszélni, hanem ilyen tapló, undorító módon fejezitek ki, hogy nem.

Alapvetően ha otthon igy adtátok elő, abban a percben indultam volna el onnan, ha szakitásról, ha válásról lenne szó. ( gondolom viszont azért a pénzköltés, müköröm, hajfestés, 2568. Táska, cipő meg jogos elvárás...)

Nem tudom hogy jutott idáig az a világ ahol én nőttem fel, de ez, miattatok, így egy undormány.

Kedves, TAPINTATOS lányok meg az ugyanilyen szemét fickók miatt lesznek olyanok, mint ti.

Magyar lányok - oda van az, ami miatt egész Eu-ban ti voltatok a legszebbeknek tartva.

2012. márc. 20. 08:51
 30/30 anonim válasza:
29:There is the point!!!!
2014. aug. 17. 14:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!