Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm nem akar kielégíten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akar kielégíteni orálisan. Szerintetek mi legyen?

Figyelt kérdés
Az előző mindig lenyelte, de ő nem hajlandó végigcsinálni... Nem akarom kényszeríteni, de nagyon hiányzik. Szerintetek megpróbáljam mással csak ezt?
2011. febr. 10. 23:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
58%
23.39 kiegészítés. Mint két evőkanál halszagú takony.
2011. febr. 10. 23:52
 12/30 anonim ***** válasza:
84%

Van olyan nő, aki egyáltalán nem hajlandó orálisan kényeztetni a párját, nemhogy lenyelni. ÉN egy darabig csináltam, de egy idő után nem ment, elkezdtem öklendezni tőle, majdnem lehánytam a páromat. Azóta nem nyelem le. ÉS? Örülj hogy csinálják. Elélvezel-elélvezel, nem mindegy hogy a végtermékkel mi lesz?

Egyébként tényleg két evőkanál halszagú takony.

2011. febr. 10. 23:58
 13/30 anonim ***** válasza:
68%
Ahol ez a fő szempont, ott elég nagy bajok vannak.
2011. febr. 11. 00:02
 14/30 anonim ***** válasza:
77%
Azt hittem, orált nem akar egyáltalán csinálni. Aztán a kommentekből világosodtam meg, hogy csak a nyelésről van szó. Én is szeretem, ha egy lány így fejezi be, de ugye nem gondoltad komolyan, hogy csak ezért elhagyni vagy megcsalni?...
2011. febr. 11. 00:29
 15/30 anonim ***** válasza:
20%

Értő olvasás FAIL. :D :D

A kérdező nem amiatt panaszkodik, hogy nem nyeli le a barátnője, hanem, hogy nem elégíti ki orálisan. Az csak egy plusz információ, hogy az előző barátnője lenyelte, hogy szemléltesse, mennyivel bevállalósabb volt az előző. Ne haragudjatok, kedves válaszolók, de ezt hogy a f@szba nem lehetett felfogni? :D :D Az utolsó már megértette, de a csordaszellem aztán bekapcsolt nála is. Agyam eldobom. :D

Amúgy, hogy hasznos is legyek: Beszéld meg vele, hogy ez neked fontos, hogy mennyire szereted, és hogy ezzel neked mekkora örömöt tudna okozni. Ha nem érti meg, és úgy érzed, emiatt rosszul éreznéd magad a kapcsolatban, akkor szakíts vele. Ez NEM felszínesség. A férfiaknak is lehetnek igényei, nem csak a nőknek, ez nem bűn. Mindenki boldog akar lenni, mindenkinek másak a vágyai, és erről nem tehet senki. Ne akarjátok neki bemagyarázni, hogy az a helyes, ha lemond a boldogságról. (ha ez jelenti neki a boldogságot)

Viszont ne csald meg, az szerintem már gerinctelen dolog. Az őszinteség kijár mindenkinek.

20/F

2011. febr. 11. 00:53
 16/30 anonim válasza:
100%
"A férfiaknak is lehetnek igényei" Szomorú ha ez az igényessége egy férfinak. Nekem a család, a gyerekek és az anyagi biztonság jelentik az igényességet, és ez mind meg is van. Mondom, szerintem a kérdező még túl fiatal, még a f....val gondolkodik csak. Ez majd fog változni később, amikor az értékek kapnak nagyobb hangsúlyt egy kapcsolatban.
2011. febr. 11. 01:08
 17/30 anonim ***** válasza:

00:53-as szerintem meg két értelmű a kérdés.

Mivel azt írja a kérdező ,hogy az exe lenyelte , a mostani meg nem hajlandó végigcsinálni! Azaz nem akarja lenyelni.

Ne mi válaszadók legyünk már a hülyék ,a kérdést kellene normálisan feltenni. Kinél mit jelent a kielégítés szó!

2011. febr. 11. 02:01
 18/30 anonim ***** válasza:
22%

Én mindig lenyelem, ha orálisan juttatom a csúcsra a párom. :) semmi bajom az állagával, az ízével, egyszer volt nagyon keserű, de gyorsan lenyeltem, nem csináltam belőle ügyet. A páromnak is mondtam.

Az ilyen spermaundoros lányokat meg nem kéne kinyalnia a srácoknak. Bezzeg perceken át ízlelni a ti testnedveiteket nem undorító? Talán az finom? Annak nem fura az állaga?

2011. febr. 11. 02:36
 19/30 anonim ***** válasza:
53%
LOL értő olvasás fail? Hülye gyerek olvasd már el a kérdést mégegyszer. A nem hajlandó VÉGIG csinálni, meg a csinálni közt nagy a különbség.
2011. febr. 11. 05:18
 20/30 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók!

Látom jó nagy kavart okoztam, bocs a félreértésekért. Elsőre: imádom a barátnőmet, mert ezen kívül mindent megad számomra amit emberileg lehetséges (néha még úgy érzem többet is), és én úgy gondolom ezt kellően viszonzom tiszta szívemből.

Másodszorra: nem azzal volt a problémám, hogy nem csinálja, hanem azzal, hogy nem végig. És itt nem a lenyelésen van a hangsúly (az exem példájával csak a számomra szokatlan különbséget akartam szemléltetni), konkrétan élveznék én bárhova, takaróra, földre, a testére, vagy ahova neki a legjobb, de sajnos idáig sem jutunk el.

Harmadszor: a mással való kipróbálást azért tettem fel, mert tegnap a tesóm eléggé megsértett, hogy ne erőltessem egy lánnyal, fiatal vagyok még. Erre én nem hajlok, hogy rám erőltesse a kapuzárási pánikot, mert neme z a típus vagyok. A kérdés is emiatt lett ilyen velős és lényegre törő, nem tudtam abban a pillanatban jobban megfogalmazni.

Még egyszer köszi a válaszokat, és bocsi a félreértésekért...!

2011. febr. 11. 07:42
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!