Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon szégyenlős vagyok, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szégyenlős vagyok, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon szégyenlős vagyok az ágyban. Nem merek kipróbálni új dolgokat, de teljesen alap dolgokat sem. Nem merek felül lenni, mert félek, hogy ha én irányítok, akkor rossz lesz. Meg nem merek felvenni szexi fehérneműt, vagy más szexi ruhákat, hogy így kedveskedjek a páromnak. Persze, tudom, hogy ha kicsit feloldanék és levetkőzném a gátlásaim a páromnak nagyon tetszene, de mégsem megy. Így viszont egy idő után unalmas lesz a szex, mindig ugyan az a póz, előjáték stb. Félek, hogy rám un, és keres valakit aki nem ilyen kis "bárány" az ágyban. Remélem érthető a kérdés (ha esetleg nem az, szóljatok nyugodtan).
2011. febr. 10. 19:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Pedig nagyon szexi lenne,ha hirtelen kivetkőznél magadból é sorozatos meglepetéseket okoznál neki.

"kicsit feloldanék és levetkőzném a gátlásaim a páromnak nagyon tetszene"

Ezt te írtad,tartsd szem előtt!!!

2011. febr. 11. 08:37
 22/22 anonim válasza:
Én is sokáig így voltam vele. Attól ne félj, hogy ha te irányítod, hogy nem fog tetszeni neki, ő úgy is szólni fog, ha éppen fáj neki. Egy jó tanács, este húzzátok le a redőnyt, legyen sötét, úgy hogy ne lásson téged, egyből könnyebb lesz. Nekem segített.
2013. okt. 5. 15:14
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!