Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon szégyenlős vagyok, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szégyenlős vagyok, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon szégyenlős vagyok az ágyban. Nem merek kipróbálni új dolgokat, de teljesen alap dolgokat sem. Nem merek felül lenni, mert félek, hogy ha én irányítok, akkor rossz lesz. Meg nem merek felvenni szexi fehérneműt, vagy más szexi ruhákat, hogy így kedveskedjek a páromnak. Persze, tudom, hogy ha kicsit feloldanék és levetkőzném a gátlásaim a páromnak nagyon tetszene, de mégsem megy. Így viszont egy idő után unalmas lesz a szex, mindig ugyan az a póz, előjáték stb. Félek, hogy rám un, és keres valakit aki nem ilyen kis "bárány" az ágyban. Remélem érthető a kérdés (ha esetleg nem az, szóljatok nyugodtan).
2011. febr. 10. 19:37
1 2 3
 1/22 tsz-tag ***** válasza:
meztelenül világosba szoktál előtte mászkálni nem?
2011. febr. 10. 19:38
 2/22 anonim ***** válasza:

Igyál elötte 2-3 felest segíteni fog :)

Nem kell csutakra inni magad, csak annyira hogy azt érezd, hogy bátor vagy :D

2011. febr. 10. 19:39
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Szép vagy?
2011. febr. 10. 19:39
 4/22 anonim ***** válasza:
80%
Tudom, hogy nem fogja senki értékelni a válaszomat, de szerintem rugjál be! :) Na jó, elég egy kis becsiccsentés is, könnyebben fognak siklani a dolgok :P
2011. febr. 10. 19:40
 5/22 anonim ***** válasza:
A párod mellett lehet részeg:DD Ő vigyáz rád!
2011. febr. 10. 19:41
 6/22 A kérdező kommentje:
Nem azért van ez, mert bajom van a testemmel és nem is azzal, hogy esetleg félek, hogy nem tetszem neki. Nem kinézetben vagyok félénk, hanem viselkedésben. Az alkohol nem rossz ötlet. De hát, csak nem poríthatok le egy feles páleszt minden szex előtt. :D
2011. febr. 10. 19:44
 7/22 A kérdező kommentje:
*boríthatok.
2011. febr. 10. 19:46
 8/22 anonim ***** válasza:

Egy félpohár elég:D

Hány éves vagy, ha szabad kérdeznem??

Nem kívánod a sexet??

2011. febr. 10. 19:51
 9/22 tsz-tag ***** válasza:
bátorság, szerintem mond meg neki is és még segítene is...majd ő irányít te meg ugy mozogsz és aztán romantikus durranás :P
2011. febr. 10. 20:00
 10/22 A kérdező kommentje:
20 vagyok, a barátom is annyi. És nem arról van szó, hogy nem kívánom, hanem hogy félénk vagyok. És nem tudom, mivel tudnám levetkőzni a gátlásaim. Barátom biztat, meg mondja, hogy szépen lassan, nem sürget, meg tudom, hogy mennyire örülne a változatosságnak, még sem tudom legyőzni a félénkségem.
2011. febr. 10. 20:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!