Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintem a "golyóim" túlságos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem a "golyóim" túlságosan lógnak, ez baj?

Figyelt kérdés
akik szivatni akarnak azok légyszi kíméljenek
2011. febr. 10. 18:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Baj lehet egy kicsit, menj urulógushoz...

Majd ő megmondja, hogy kell-e vele valamit csinálni.

2011. febr. 10. 18:20
 2/11 anonim ***** válasza:
urulógus = urológus
2011. febr. 10. 18:21
 3/11 anonim ***** válasza:
De ne izgulj, max hosszú távon lehet belőle baj, ha vészes és nem csinálsz semmit.
2011. febr. 10. 18:22
 4/11 anonim ***** válasza:
nem a zacsit fogod betenni a csajnak ha erre célzol, egyébként meg tökmindegy.. hő határára közeledik a hasüreghez, hogy mindig optimális legyen a hmérséklet a sperma termeléshez.. lóg=melege van, fölhúzódik ha fázik, próbáld ki hidegbe hogy összemegy.. :D
2011. febr. 10. 18:22
 5/11 A kérdező kommentje:

Akkor nagyon lóg ha: pont olyan hosszú, mint a fa sz om amikor nem áll és a fityma is fel van húzva rajta?

bunkók megint kíméljenek

2011. febr. 10. 18:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Nő létemre engem is érdekel ez a téma. A páromnak is lógósabb, de nem tudom mitől. Ez tényleg jelenthet valami bajt?
2011. febr. 10. 18:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Jelenthet bajt, de max műteni kell, tehát nem rák meg ilyesmi.
2011. febr. 10. 18:41
 8/11 anonim ***** válasza:

namost ezzel sokat segitettél ám hogy akkora mint a pöccsöd lógva...

am nemhinném hogy nagyon gond, ez a "szerinted"... sokan itt azzal jönnek hogy "szerintük" kicsi a kukijuk... aztán meg nem is. erős a gyanum hogy semmi baj nincs vele. de ha nagyon aggódsz mutasd meg orvosnak. erre magadtól is überfaszán rájöhettél volna. mivel se képet se pontosabb leirást nem adtál igy nemtudom honnan várod hogy majd bárki okosat hozzá tud tenni.

amugy meg próbáld ki hogy kimész meztelenül a 0 fokban :) egyből nem fog lógni :)

2011. febr. 10. 18:52
 9/11 anonim válasza:
Kacsa? :D
2011. febr. 10. 20:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem baj, amíg nem húzod őket a földön magad után.

16/L

2011. febr. 11. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!