Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Veletek már történt hasonló?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek már történt hasonló?

Figyelt kérdés
Suliban tesi óra után leszoktunk zuhanyozni. Aznap csak a haverommal maradtunk, utolsó óra nekünk is és a teremben sem volt már több. Belép az osztályból a legszexibb csaj, szép segg, szép mellek, jófej, aranyos, kicsit perverz :D de a jó értelemben. Ledobta a ruháit, odajött hozzám, beálltunk a zuhany alá. Egyből ölelkezés, csókolózás és le is szopott ott. Utána kijjebb mentünk és a padon kinyaltam. Iszonyatosan jó volt, forró tocsogós sunci az én merev duzzadó farkamra. Úgy gerincre vertem, mint még szerintem senki mást. volt már valakinek ilyen? 15/F
2011. febr. 10. 15:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ébredj fel és szedj össze egy csajt.
2011. febr. 10. 15:45
 12/15 anonim ***** válasza:
15:44-es: sajnos nincsenek, angol billentyuzetem van.
2011. febr. 10. 15:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Kamu! De jó a képzelőerőd, ecsém.
2011. febr. 10. 16:13
 14/15 anonim ***** válasza:
off: olyan nehéz beállítani a magyar billentyűzetet? vagy csak lustaság?
2011. febr. 10. 16:52
 15/15 anonim ***** válasza:

1.) Nem, nem történt velem ilyen, de nem lenne rossz ;)

2.) Én meg olyat álmodtam, hogy a csaj mondta, hogy hogy kell ujjazni.

3.)Ha ez az egész mégis igaz, akkor a csajról megvan a véleményem! Valószínűleg az összes többi fiúval is ugyanígy megcsinálta volna. És ő is 15, vagy max 16 éves. Elég gyökér, de ez engem adott pillanatban mondjuk nem érdekelne.

Na, de azért valószínűbb, hogy mégis kitaláltad. 14/F

2011. febr. 10. 21:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!