Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Veletek már történt hasonló?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek már történt hasonló?

Figyelt kérdés
Suliban tesi óra után leszoktunk zuhanyozni. Aznap csak a haverommal maradtunk, utolsó óra nekünk is és a teremben sem volt már több. Belép az osztályból a legszexibb csaj, szép segg, szép mellek, jófej, aranyos, kicsit perverz :D de a jó értelemben. Ledobta a ruháit, odajött hozzám, beálltunk a zuhany alá. Egyből ölelkezés, csókolózás és le is szopott ott. Utána kijjebb mentünk és a padon kinyaltam. Iszonyatosan jó volt, forró tocsogós sunci az én merev duzzadó farkamra. Úgy gerincre vertem, mint még szerintem senki mást. volt már valakinek ilyen? 15/F
2011. febr. 10. 15:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenekről mindig ez jut eszembe: "álmodj királylány...sálálá"
2011. febr. 10. 15:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen???????????

kérdésedre válaszolva nem.

2011. febr. 10. 15:23
 3/15 A kérdező kommentje:
Én 15 vagyok, de akárkinek akármilyen életkorban történt már ilyen? Megtörtént amúgy, nem kitaláltam.
2011. febr. 10. 15:25
 4/15 Jack kapitány válasza:
Nem, de irigyelek :D:D:D
2011. febr. 10. 15:29
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Amikor 15 éves voltam velem is naponta történtek ilyesmik. De aztán rájöttem, hogy élőben jobb szexelni, mint képzeletben.
2011. febr. 10. 15:31
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkora kamu, hogy a szánalmas jelző nem elég kifejező rád, ne erőlködj!
2011. febr. 10. 15:32
 7/15 anonim ***** válasza:

Velem csak olyan tortent, hogy ballagas elotti szerenadozas utan mentunk hazafele ejszaka es az osztalyunkbol az egyik csaj egyszer csak ott termett mellettem es kijelentette, hogy ne siessek annyira, mert neki ma meg kavarnia kell velem (es meg mondjak, hogy a lanyok szemermesek...:D).

Aztan megalltunk valami buszmegalloban, ahol simogatni kezdtem es vegul eleg szenvedelyes csokolozasba ment at a dolog.

Tobbet is akart volna a lany, de visszautasitottam, mert nem vagyok elegedett a peniszmeretemmel, gatlasos vagyok miatta es nem mertem folytatni a dolgot. Persze piszkosul kivantam a lanyt es azota meg is bantam, hogy nem lett belole tobb!

2011. febr. 10. 15:37
 8/15 anonim ***** válasza:

15:37

de szar hogy ékezetek nélkl írsz!vagy nincsenek ékezetes betűid?

2011. febr. 10. 15:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát ez velem minden nap megtörténik. De sajnos aztán felébredek.
2011. febr. 10. 15:45
 10/15 anonim ***** válasza:
Én elhiszem, ez nem is olyan nagy dolog..gondolom az előttem szólók még a normális időkből valóak, de sajnos ez ma már nem egy rendkívüli eset. Nem egyszer volt a mi osztályunkba is ilyen túlfűtött tesióra:D pedig 10. osztályos vagyok
2011. febr. 10. 15:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!