Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol van az a hely (legextrémeb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van az a hely (legextrémebb), ahol már szexeltetek?

Figyelt kérdés
Vagy hol szeretnétek csinálni?
2009. febr. 9. 20:12
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
100%

Szia!

-rendörfönök irodäjäban(de nem vele) :-)

-medenceben(ejjeli fürdes,tömeg)

-termäl fürdöben

-tisza parton,egy padon

-usziban a nöi Wc-ben....a poen csak az volt amikor a päromnak be- es ki- kellett "szöknie"

-lepcsöhäzban

-születesnapi bulin a mosogepen

....................es igy toväbb.... :-)

2009. febr. 10. 12:56
 22/30 anonim válasza:
100%

elözö välaszolo vagyok...es ami meg felejthetetlen volt a szämämra tengeren a strandon,es gumicsonakban a vizen..

27/L

2009. febr. 10. 12:59
 23/30 anonim válasza:
100%
én busz legutólsó üléssorában csináltam barátnőmmel, és miellőtt végeztünk volna, le kellett szállni, aztán még a buszmegállóban be is fejeztük :D :(éjjel 3-órakor!!!):)
2009. febr. 11. 15:53
 24/30 anonim válasza:
100%
Az előző válasz írója vagyok (éjjel 3) :D még eszembe jutott egy sztori, egy lagziban voltunk, és jól bepiáltunk, meg minden, de a sex nagyon hányzott és barátnőmmel a főnököm(aki jó barátom)lexus-ába beültem(csak kicsit pihenek okkal :D) és ott csináltuk a jó kis bőr ülésen:D
2009. febr. 11. 16:00
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Kertben hintaágyon éjszaka, egy balatoni strandon fényes nappal a vízben.

És persze az átlag ülve,állva , asztalon, zuhanyzóban, padon...!:P

2009. febr. 11. 20:17
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

- Vonat mosdójában

- a római romok között Aquincumon

- medencében a tömött strandon

- kávézóban egy eldugott sarokban

- Margit-szigeten bokorban (le is buktunk, a biciglisek mindig mellettünk jöttek el és röhögtek:))

- S alakú széken, ami nem bírta a súlyunkat és elhajlott egy pillanat alatt

- a szobámban, úgy, hogy egy szobában lakom öcsémmel, egy függöny választ el tőle, és még ébren volt (beadtuk neki másnap, hogy csak csókcsatáztunk, azért nyögdécseltünk)

- Westend lépcsőházában (később kiderült, hogy láttak minket kívülről, jöttek is a biztonsági őrök :D)

- Westend tetején a tetőteraszon fényes nappal :D Mi mindig fényes nappal szoktuk

- Népligetben a lenyírt fűben éjfélkor, a disco mellett (még mosás után is a fűszálakat vakartuk a ruhánkból)

- ping-pong asztalon a lakótelep közepén :p

Ahol ránkjön, ott sexelünk, de azért próbálunk diszkréten, de sosem jön össze :P

2009. febr. 13. 13:46
 27/30 anonim ***** válasza:
Koszorúárulás közben az üzletben, pincében, farakás közben...
2009. febr. 22. 17:10
 28/30 anonim ***** válasza:

Olyan jóóó titeket olvasni, ARRA AZ ÁPRILISI RANDIRA ÉN IS KIVÁNCSI VAGYOK!:) :) :)

Szóval akkor:

Bárban, a bár tulajdonosával, aki egy latin macsó és van felesége, a raktárban voltunk, ahova a vendégek lerakják a táskájukat meg egyéb személyes holmiaikat. Ránk is nyittak párszor! :D

Autóparkolóban a panelház ablaka alatt, valaki autóján fekve, hajnalban, egy NAGYON JÓ HOSSZÚ BULI UTÁN :D

Már elég világos is volt :)

Aztán ugyanazzal akivel a parkolóban voltunk, 1x az utcán meg a bokorban, éjszaka, buli elott, gondolom láttak is páran.

Egy hotelban, ahol mások is voltak a szobában rajtunk kívul, plusz mindig benyitogattak és viccelodtek :D

A NYÁRON NEKEM IS LESZ PÁR IZGIS RANDIM, MAJD MEGÍROM, HOGY MI JOTT OSSZE, DE NAGYON DURVÁKAT TERVEZEK! :D

2009. márc. 8. 02:43
 29/30 anonim válasza:

-vonaton

-tűzoltóautóban tüzijáték közben

-pláza parkolójában

-kocsiban

2009. aug. 20. 15:12
 30/30 anonim ***** válasza:
Azok akik nyilvanos helyeken kúrnak azok komolyan mit ereznek? Nem lehet ezt otthon megoldani? Mert azert ez elegge undorito
2020. jún. 8. 17:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!