Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol van az a hely (legextrémeb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van az a hely (legextrémebb), ahol már szexeltetek?

Figyelt kérdés
Vagy hol szeretnétek csinálni?
2009. febr. 9. 20:12
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Tudok várni áprilisig, de addigra úgy is megfeledkezel írni! Nem baj! Kossz a valaszokat mindenkinek! Nagyon jók!
2009. febr. 9. 21:00
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Táborban,eljött a barátom utánam és ott aludt és miközben a többiek aludtak mi nagyon halkan és gyorsan a takaró alatt.Nagyon gáz volt,de poénos. :P
2009. febr. 9. 21:14
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

párom munkahelyén a medencében:D Meg szabad strandon miközben mellettünk napoztak:D kocsiban.

Jah és buszon mikor tömve volt egy kis kézi munka:)

meg tisza parti sétányon fényes nappal

2009. febr. 9. 21:32
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Iskola-könyvtárban a biosztanárral; sziklás tengerparton egy tánctanárommal; egy réten, ahol néha egy-egy lovas miatt el kellett bújnunk a bokrokban...:D
2009. febr. 9. 21:51
 15/30 anonim ***** válasza:
68%

Hey, nem fogok megfeledkezni rola, ne feltetelezd rolam, hiszen nem ismersz! Szeretem betartani amit igertem!

O.K.?

De azert majd meg szolj ram, szivesen elmondom majd az extrem helyzeteket, de erre meg nekem is varni kell! De lesz benne reszem, mar 22 eve varok ra!

2009. febr. 9. 22:14
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Najó, mostmár mindenki épp elég kíváncsi a randidra! Mire készülsz??
2009. febr. 9. 23:15
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Mozgó autóban...

Bár állóban is, volt, hogy megálltunk egy L-kanyarban az út mellett és ott :) mindkét irányból simán ránk látott mindenki :D Főleg egy nagy kukásautó, ami 6szor ment el mellettünk XD

Meg volt tavaszi erdő is...

Lépcsőház...

Forgalmas parkoló...

Tanterem...

Kapubehajtó...

Erkélyen is kéne, meg a kilátó jutott eszembe :D

Wáááá, meg egyszer láttam egy párocskát a gyóntatószékből kirontani félmeztelenül sikongatva, miután a srác felpakolta a csajt az oltárra és ott... amiig észre nem vette, hogy nem üres a templom XD

Na az milyen :D

2009. febr. 10. 00:50
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
:)Hát ez a templomi sztori nem kispiskóta!
2009. febr. 10. 08:01
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
az árilisi randistól kérdem mi lesz akkor?
2009. febr. 10. 09:19
 20/30 anonim válasza:
100%
Én lovaskocsin menet közben és a szénatárolóban :)nagyon nagy!Bár én vidéki vagyok és nyáron sok a lehetőség pl:kukoricás,erdő,magasles,halastó....hajrá fiatalok :)38/l
2009. febr. 10. 10:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!