Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél akkor, ha járnál valakivel, de egy nagyon régi szerelmeddel most együtt lehetnél egy éjszakára, akivel annak idején nem történt semmi, mert még gyerekek voltatok?
A régi szerelmeim azért "régiek" mert már nem szeretem őket. És eszem ágában sem lenne lefeküdni olyannal aki iránt semmit vagy max. barátságot vagy nosztalgiát érzek.
(baromi kiéhezettenk kéne lennem, hogy pusztán egy kefélésért ne vegyem figyelembe ezeket a tényeket)
Ha viszont van még abból a szerelemből valami, ami most felparázslott, akkor miért egy éjszaka?
Így akarsz élni? Mindig van a szíved mélyén valaki más a mellett akivel vagy?
20 év házasság után 3 gyerek mellett még talán megbocsátható ha az ember nem borít fel mindent egy felbukkanó érzelem miatt, de mi köt téged?
Mert ha szerelem kötne a párodhoz, nem tetted volna fel ezt a kérdést. :)
Üdv!
Én bevállaltam egy régi szerelmet, pedig párkapcsolatban voltam, csak akkor már nem működött, és szakítás előtt álltunk, már csak ki kellett mondani a "viszlát"... Nem egy éjszakára vállaltam, hanem elég sokáig...
Élveztem, és jó volt újra érezni... És nem bántam meg.
Ma már nem hiányzik, nem érzem már a "ő" nek, akkor még az volt.
A gyermekem apját már semmiért, senkiért nem hagynám el.
Tanács: ha már tényleg a viszlát hiányzik, akkor nyugodtan, viszont ha szereted a párod, akkor az ösztöneid kapcsold ki, és ne menj a p*nád/f*szod után... annyit nem ér, egy éjszaka, nem ér egy szerelemmel fel...
Amúgy mindenki a saját maga életét irányítja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!