Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, hogy nincsenek előítéleteim a homoszexuálisokkal szemben?
Csak hogy legyen kit lepontozni.
Én a Dunába lövetném a melegeket
Kedves 22:31
Én meg az intoleránsokat.
Kedves kérdező! A tünetek egyértelműen arra utalnak, hogy liberális lettél.
Húúúú de le lesz pontozva a mocskos kirekesztő..
Nem tudom hány éves vagy, de ez nem elsősorban a homokostámogató magatartásodnak szól, hanem ez csoportszintű pszichológia és kész, a dagikat is kierekesztik satöbbi.
A melegeket a szemellenzős nyugati társadalom keblére öleli. Nincs velük baj.
Majd kinövi az osztály ez a dolgot, főleg ha már nem lesz osztály mert véget ér és jön a drága érettségi XD
Szia
Rajtam egy egész város röhög, amiért kedvelem a melegeket és ha valaki hülyeséget beszél velük kapcsolatban helyreteszem.
Azért is beszólnak, mert úgy öltözködöm, vagy mert olyan a sminkem stb. De engem nem érdekel. Vannak barátaim, akikkel tökéletesen elvagyunk és megértik, hogy csak ilyen a stílusom. És nincs ezzel semmi baj. Sőt én sokkal boldogabb vagyok így, és ezerszer jobban érzem magam a "meleg világban" mint abban amelyik tele van homofób buta emberekkel.
Tehát az lenne a normális, ha nem lennének előítéleteink, nem pedig az, ha folyton azt nézzük kibe tudnánk belekötni...
Még annyit, hogy amikor engem cikiztek, direkt rájátszottam és egy idő után nem tudtak mit tenni, megunták és felhagytak vele. Persze az ilyeneket sosem néztem semmibe, tehát a véleményük se érdekelt sokáig ;)
Szia! Igazabol regebben nem erdekelt ki meleg es ki nem.... nem voltam eloiteletes.
Most olyan helyen elek ahol a homoszexualitas teljesen elfogadott es termeszetes.
Rosszul vagyok tole hogy pasik az utcan csokoloznak a lanyok olelkezve setelnak az utcan es transzexualisok setalgatnak jatszoterek mellett arrol ....
Addig nem zavart ez amig ilyeneket nem lattam!
Konyorgom nem lehetne a 4fal kozott?!
Azt miert nem lehet toleralni,hogy mas nem kivancsi erre?
20/L
Egyáltalán nem ugyanolyan emberek, mint mi. Az egész társadalom veszélyben van amiatt, mert ma már mindenkinek szabad bu+inak lennie. Ez egy betegség. Nem értem, miért kell őket mutogatni. Ugye kedves válaszolók nagyon helyes az, ha például a kisgyerekek ezt látják a TV-ben és az utcán? Gondolom ezért most jol lepontoznak.
Hát nagyon nem.
És? Nekem is volt leszbi kapcsolatom. Ki kell próbálni azt ennyi. (együtt voltunk 1 évig)
Nekem sincs semmi különösebb bajom a melegekkel. Csak annyi hogy.. mért kell ezt mutogatni? Mért kell felvonulni? Jó a gyerekeknek ha ezt látják? Egyre kevesebben születnek, ezek meg buzdulnak.. De a nagyobb probléma az, hogy ezt mutogatják. Tényleg.. mért nem lehet 4 fal között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!