Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, hogy nincsenek előítéleteim a homoszexuálisokkal szemben?
Figyelt kérdés
Hát ez egy elég hosszú történet, de a lényeg az, hogy az o.társaim rájöttek, hogy nem gyűlölöm a melegeket. Azóta mindig cikiznek, hogy hogy tarthatom ezt normálisnak, és hogy vagyok képes elfogadni őket. Nem tudom, hogy meddig bírom még az állandó "szekálásukat". Miért bántják a mai fiatalok azokat, akik csak egy kicsit is különböznek tőlük, vagy támogatják a másikat.....2009. febr. 3. 22:03
1/27 anonim válasza:
Nekem sincsenek előítéleteim velük kapcsolatban. Szerintem mindenkinek a magánügye, hogy kivel fekszik ágyba.
2/27 anonim válasza:
Én sem gyűlölöm őket , sztem teljesen normális ha ők igy érzik jól magukat hát tegyék .semmi baj se veled se a melegekkel, csak a hülye osztálytársaiddal...
17/L
3/27 anonim válasza:
Engem sem zavar.Sőt teljes mértékben elfogadom.MOndjuk én kissé elfogult vagyok mert a családban is vannak melegek(2).És a barátaim/ismeröseim között is.Szerintem ők ugyan olyan emberek.Ha az o.társaid ezzel piszkálnak akkor hagy rájuk!Ugyis abba hadják ha látják hogy nem veszed fel amit mondanak.
4/27 anonim válasza:
amugy ha jobban meggondoljuk (psze tudom hogy ez nem igaz de...) a biszexálisokat kéne hogy normálisnak tekintsünk mert:belőlük nem "hiányzik" .Ezt úgy értem hogy ugye ők vonzódnak fériakhoz és nőkhöz egyaránt tehát egy "teljes egészek" vagy mi...Viszont a Heterokban és a Melegekben csak egy valami van meg tehát ők csak "Felek"... :P nemtom mennyire voltam érthető és tudom hogy ez tök nemigaz nemkell lehurrogni, meghogy hülye vagyok stb ...ez csak egy elmélet :)
5/27 anonim válasza:
Ehh nem hiszem, hogy valaha is voltak előítéleteim.
Az osztálytársaim tudják, de nem érdekel mit gondolnak. Akik kedvelnek, azokat már az én 'pártomra' állítottam.
6/27 anonim válasza:
Fura elmélet,de van benne igazság.:)Nem vok lezbi,de a fantáziámban néha megjelennek lányok.:PJa és barátom van 2 éve.
7/27 anonim válasza:
nem baj!es szerintem ok se kulombozoek mert ok is lehetnek szerelmesek,es nekik is ugyanugy vannak erzelmeik mint masoknak.ok is emberek.ja es en se utalom oket!:D
8/27 anonim válasza:
Nálunk is ez volt, mindenki utálta a melegeket az osztályban, meg engem, amiért nem értettem egyet velük. Szerintem ezen csak az tud változtatni, ha valaki nagyon népszerű áll át a te pártodra. (Nálunk a legnépszerűbb srácok egyike és a legklasszabb csaj vallottak, plusz kaptunk egy tanárt akit imád az egész suli, és meleg. Nem beszélve a többi kedvenc tanár elfogadásáról.) Másképp meg, ne vedd fel, kerüld a témát, legyél diplomatikus (semmitmondó egyensúlyszövegek, és új téma).
9/27 anonim válasza:
Jah és lehet hogy a legtöbb ember fantáziál azonos neműekről csak elfojtja , magának sem vallja be mert ugye az a megszokott , a "normális" , az elfogadott, hogy minden ember csak egy ellenkező neműhöz vonzódhat...pedig nem biztos hogy így lettünk kitalálva , és ezért mondom hogy lehet hogy a biszexualitás a normális . Csak ugye a "földhözragadt" emberek rögtön elkezdenek felháborodni ezen hogy márpedig ő nem biszex...lehet ..de nemis biztos hogy az a normális ;). 22:14-es voltam 17/L
10/27 anonim válasza:
hülyeséget írtam ..szal ha már fantáziál akkor valszeg bevallja :P..de na mind1 éritiek remélem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!