Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti a szexet közben is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti a szexet közben is élvezitek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a fiúknak közbe persze jó érzés mind az orális mind a hagyományos, de az egésznek az orgazmus a lényege.. Szóval azt amit az aktus során érez a fiú össze sem lehet hasonlítani az orgazmussal.. Ez a lányoknál hogy van??
2009. febr. 3. 21:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%
sztem mind2 esetben technikától illetve oda adástól függ egy igazi szeretővel élvezik a nők, a kontárokkal pedig nyilvánvaló h nem ennyi
2009. febr. 3. 23:41
 12/14 anonim ***** válasza:
83%
hát igen...elhangzott a két nem közti alapvető különbség...míg a férfiak sokszor orgazmusorientáltak, a nők minden lágy érintést és sóhajt élveznek...az egész folyamatot az első percétől az utolsóig...talán ezért van az is, hogy a fiúk nem tudnak kielégítetlenül maradni, mi lányok ha olyan van az orgazmust el is felejtjük, mert anélkül is jó:)
2009. febr. 4. 00:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Ha egy aktus során 6* el tudok menni míg a párom sehol sem tart, akkor szerintem magát a szexet élvezem, ami generálja az orgazmust.

Amúgy miért ne élveznénk, a közbenső részt?

2009. febr. 4. 10:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes vagy valakibe, és szeretkeztek, akkor nem az orgazmusért szeretkeztek! nagyon gyerek vagy még ha ezt így gondolod...a szexnek nem az orgazmus a lényege, hanem az, hogy eggyé válsz azzal, akit szeretsz, hogy összebujtok, hogy érintkeztek, hogy egymás közelségét élvezitek, és az orgazmus csak egy megkoronázása ennek az egésznek, de nem a lényege! Én sokkal jobban szoktam vezetni az orgazmus felé vezető utat, mint magát az orgazmust, az csak egy pár perc, de amt addig csinálunk , izgalmas, izgató, boldog érzést nyújt... a pózok, az, hogy keressük, hogyan okozzunk még izgalmasabb érzetet a másiknak, az, hogy minél többet adjunk annak akibe szerelmesek vagyunk, EZ a lényege a szexnek, nem az orgazmus...szerinted akinek alig van orgazmusa, az minek bújik ágyba valakivel? majd megérted, ha egyszer olyannal fekszel le akibe szerelmes is vagy....
2009. febr. 4. 11:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!