Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti a szexet közben is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti a szexet közben is élvezitek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a fiúknak közbe persze jó érzés mind az orális mind a hagyományos, de az egésznek az orgazmus a lényege.. Szóval azt amit az aktus során érez a fiú össze sem lehet hasonlítani az orgazmussal.. Ez a lányoknál hogy van??
2009. febr. 3. 21:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
Attól függ menyire van kedvem a dologhoz,van amikor élvezem az első pillanattól a végéig viszont van amikor csak a végét élvezem,előtte meg szinte már unom és sűrgetném ha tehetném.:P
2009. febr. 3. 21:36
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
nem gondoltam volna h eljön a asz idő amikor azt mondom h "mi ez s hülye kérdés?" egy párkapcsolatban nem az orgazmus a lényeg, és nyilván ha oda adóan csinálják élvezik nyilván
2009. febr. 3. 21:38
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
PERSZE, különben minek csinálnánk?
2009. febr. 3. 21:40
 4/14 A kérdező kommentje:
miaz h minek?? az orgazmusért
2009. febr. 3. 21:41
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
Kedves kérdező! Nem tudom hány éves vagy, de a szexet egyáltalán nem az orgazmusért csinálja két ember aki szereti egymást. Persze az is lényeg, de amikor igazán szeretsz valakit és beleborzongsz már az érintésétől is az mennyei. Én speciel néha nem is a behatolást várom, mert imádok pettingelni is. Ha csak az orgazmusért csinálnám, van két kezem meg egy vibrátorom. Visszatérve a kérdésedre, az amit szeretkezés közben érzek csodás és jó érzés.
2009. febr. 3. 21:50
 6/14 A kérdező kommentje:
Én az ilyeneket nem értem mint te, nem oltásnak mondom. Miért csak azzal tudjátok elképzelni a szexet akit szerettek?? Nekem például nincs barátnőm csak szeretőm van. am 23/F
2009. febr. 3. 21:52
 7/14 anonim ***** válasza:
85%

Állatok között is van olyan, amelyik egész életét egy párral tölti, és vannak az evolúcióban alacsonyabb szinten lévők is, amik csak gyereket csinálnak a párjuknak.

Embereknél is így van ez (csak általában védekeznek gyerek ellen) Valaki együtt akar élni a párjával, valaki meg csak dugni akar. A saját csoportodból kell keresni, és nincs gond.

A kérdésedre a válaszom pedig: barátnőm közben is szereti. Ha megfigyeled közben a nőket, érdekes hangokad adnak ki, mozognak össze-vissza. Ez szerinted nem annak a jele?

(22/ffi)

2009. febr. 3. 22:03
 8/14 anonim ***** válasza:
52%
HA én ugy igazán,szerelemből szeretek vki akkor én már a szexet valamiért szeretkezésnek hívom.Ha nincs szerelem akkor meg szex.De ha mindenki csak akkor szexelne amikor szerelmes akkor az szerintem elég ritka lenne.Ugy értem hogy a szerelem elmúlik és bizonyos kötödésbe megy át.ÉS akkor nincs szex?Szerintem igen,élvezzük a szexet közben is.Nem csak az orgazmusért hanem az valahogy jó..
2009. febr. 3. 22:04
 9/14 anonim ***** válasza:
92%
Én élvezem végig, nagyon is. És csak azzal szeretkezek akibe szerelmes vagyok. Hát ez van... Ilyen vagyok én. Ezt nem sem kell leszólni, ha nem érted... :)
2009. febr. 3. 23:09
 10/14 anonim ***** válasza:
16%
Amúgy ez tényleg igaz, maga a szex része nekünk nem olyan nagy durranás, csak a vége, de az nagyon. :)
2009. febr. 3. 23:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!