Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak mi tetszik jobban egy nő nemi szervén lévő szőrzettel kapcsolatban? Ha teljesen borotvált vagy ha van rajta egy kis "csík"?
Figyelt kérdés
Elsősorban férfiak válaszát várom!2009. febr. 3. 15:39
1/13 anonim válasza:
Barátnőmnek csupasz van, én így szeretem, nagyon.
2/13 anonim válasza:
ez a kerdes mar volt nem is ojan reg..
3/13 anonim válasza:
nekem csíkom van és eddig mindenkinek nagyon tetszett, akivel együtt voltam...na ne gondoljatok egy hadseregre :D az a mindenki 4 ember (20/L)
4/13 anonim válasza:
Szerintem nincs annál rosszabb, ha valaki formára vágja... Vagy legyen csupasz, vagy természetes(ebb), de csík semmiképp, se nem esztétikus (a punci "meghosszabbítása", olyan leszel tőle, mintha 10 centi "hosszú" lenne a vaginád...), se nem semmi... legyél csupasz, az aranyos, kellemes érzés mindkettőtöknek, és látványra sem néz ki rosszul.
5/13 anonim válasza:
Szintén a csupaszok táborát erősítem,de második évfordulónkra a neve kezdőbetülyét borotváltam bele,persze még aznap este ismét csupasz volt!az én párom azért van oda!
6/13 anonim válasza:
Az tetszik, ha alul csupasz, de a szeméremdombon van valami nőies krekded forma. F31
7/13 anonim válasza:
Az én barátnőmnek teljesen csupasz, sokkal jobban szeretem így, egyrészt nem jó dolog egy sünit nyalogatni és csókolgatni, másrészt pedig esztétikailag is jobban néz ki.
17/F
8/13 anonim válasza:
JAJJ ISTENEM! CSAK EGY KOPASZ P..ÁT ADJ AMIT KÉNYEZTETHETEK!!!
9/13 A kérdező kommentje:
:D. Azt hiszem ez volt a legmeggyőzöbb válasz
2009. febr. 3. 17:50
10/13 anonim válasza:
profin fazonra vágva(sajna nem mindenki tudja jól megcsinálni) v full puccccér (y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!