Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt? Nem szeretném igazán a barátomat?
2 éve van barátom. Elején nagyon szerelmes voltam belé 2-3 hónapig aztán átment az érzés egész erős szeretetbe, kötődésbe meg ragaszkodásba és még mindig tart. Szeretem őt és ha nincs velem hiányzik.
Szokták mondani, hogy aki nem szereti igazán a barátját az nem tudná elképzelni nélküle az életét. Én nem azt mondom hogy eltudom, de bennem van az hogy nem tervezek előre sok évre, mert mivan ha mégsem a mostani barátom lesz a férjem?
Meg van hogy nélküle akarok lenni. "Szabadabb" akarok lenni, sokszor igénylek szüneteket, de ő fülig szerelmes belém és "birtokolni" akar. Állandóan én vagyok a középpontban. Én nekem van hogy nem hiányzik és eltudok lenni itthon egyedül. Nem mindig gondolok rá, nem jár állandóan ő a fejemben. Normális ez így?
Nem szeretném őt? Vagy csak nem vagyok szerelmes és nem veszi el semmi az eszem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!