Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt? Nem szeretném igazán a barátomat?
Figyelt kérdés
2 éve van barátom. Elején nagyon szerelmes voltam belé 2-3 hónapig aztán átment az érzés egész erős szeretetbe, kötődésbe meg ragaszkodásba és még mindig tart. Szeretem őt és ha nincs velem hiányzik.
Szokták mondani, hogy aki nem szereti igazán a barátját az nem tudná elképzelni nélküle az életét. Én nem azt mondom hogy eltudom, de bennem van az hogy nem tervezek előre sok évre, mert mivan ha mégsem a mostani barátom lesz a férjem?
Meg van hogy nélküle akarok lenni. "Szabadabb" akarok lenni, sokszor igénylek szüneteket, de ő fülig szerelmes belém és "birtokolni" akar. Állandóan én vagyok a középpontban. Én nekem van hogy nem hiányzik és eltudok lenni itthon egyedül. Nem mindig gondolok rá, nem jár állandóan ő a fejemben. Normális ez így?
Nem szeretném őt? Vagy csak nem vagyok szerelmes és nem veszi el semmi az eszem?
Szia! Nállam is ugyan ez a helyzet, én már szakítani akartam, de a párom nem engedett el, aztán most újra jó minden, de meddig?!
2009. jan. 30. 14:49
2/11 A kérdező kommentje:
De én nem akarok szakítani, mert jól érzem magam vele, csak ezeket érzem amiket leírtam...
2009. jan. 30. 14:51
3/11 anonim válasza:
Nálad már valószínűleg eloszlott a kapcsolatok kezdetére jellemző rózsaszín köd, amikor nem tudtok egymás nélkül létezni, levegőt venni, isteni magaslatokba emelitek a másikat és semmi mást nem vesztek észre egymáson kívül. Ez nem is baj, mert ez az állapot nem tarthat örökké, de a barátodnál még tart.:) Szerintem nem baj ha néha egyedül akarsz lenni, mással is foglalkozol, hiszen mindenkinek megvan a saját élete is. Nem tudom hány éves vagy, de gondolom elég fiatal, úgyhogy az sem tragédia ha még nem jár az esküvő a fejedben, ráértek még ezzel, majd kialakul. Azt viszont hogy szereted-e még azt csak te tudod megmondani, mi nem látunk bele a szívedbe. De attól hogy vágysz néha egy kis külön eltöltött időre az még nem jelenti hogy már nem szereted. Próbáld meg ezt elmagyarázni a barátodnak is, hogy vágysz néha egy kis függetlenségre és neki is jót fog tenni ha néha külön vagytok.
2009. jan. 30. 14:54
4/11 A kérdező kommentje:
18 vagyok:)
2009. jan. 30. 15:09
5/11 anonim válasza:
nélam ugyan ez van ( Szabi+17) csak annyival másabb, jhogy nálam a barátnőm (Szandra+16) űzi ugyan ezt.. nem érzem hogy kötődne hozzám:S één igy azt mondom neked, hogy próbáld meg azt tenni, hogy valamivel fellendited a kapcsolatot/kettőtök kapcsolatát! :) talán az segit!menjetek el pl.: a plázába, vagy ahova mi szoktunk járni ( tolnai-ba)
2009. jan. 30. 15:32
6/11 anonim válasza:
ja..és még egy tanáccs: ne köszönj neki Cső-vel! az én csajom azt szoktamondani h cső.. :S eléggé szánalmas sztem ez a köszönés..te odabökhetsz mögé valami jelzőt hogy szia édes, vagy cső édes! (csajom esetébe Cső Bébybogyó ) dee akkor is :) érezze hogy közel állsz hozzá!és ne légy hirtelenharagú! nem vezethet jóra hosszútávon
üdv, és sikert: Chocky
2009. jan. 30. 15:38
7/11 anonim válasza:
--megin Chocky -- ha kételyek merülnek fel hogy mér irtam azokat..egyszerüa válaszom..felismertem benned a barátnőmet-- :)
2009. jan. 30. 15:39
8/11 anonim válasza:
szerintem ez normalis :) es nem azert mert nem szereted. az nem lenne normalis ha egymason csungnetek egesz nap, es egyikotok sem lenen sajat elete.
2009. jan. 30. 15:52
9/11 anonim válasza:
hagyod magadat , hogy szeressen téged a barátnöd ???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!