Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom és én nagyon szeretnénk "análisan"
közösülni, de igazából halvány lila gőzöm nincs,
mire számítsak! Fájni fog? És milyen mélyen hatoljon be
a barátom, ami még "egészségesnek" számít?
Figyelt kérdés
igazából régebben is felmerült ez a téma, de akkor még undorodtam tőle... tegnap viszont furcsa dolog történt velem. Már legalább 2 hete nem voltunk együtt a barátommal, és átmentem hozzá. Háromszor szeretkeztünk, ő már teljesen kész volt, de én még annyira ki akartam élvezni a helyzetet, egyszerűen annyira kívántam a barátom:D de mivel tudtam, hogy ő már nem bírna többet, odafordultam hozzá és erotikusan a fülébe súgtam, hogy szeretném, ha felnyúlna nekem... de nem a "rendes" lyukba... ő erre nagyon meglepődött, mivel eddig nagyon elleneztem ezt a fajta testi érintkezést, de közben örült is, mivel ő mindig is ki szerette volna próbálni...:P és nem tudom mi történt velem, de nagyon élveztem..:$:D lehet azért, mert a barátom csinálta, és én nagyon be voltam rá indulva... de egy idő után már nagyon fájt... pedig csak egy, maximum két ujjal nyúlt fel... ezért eszembejutott, hogy mennyire fájna, ha "mással" hatolna be... mindenkinek fáj? Ez természetes? Félnem kell tőle? Vagy inkább maradjunk a szokásos módszernél? Meg ugyebár aranyeret is okozhat... vagy az csak akkor, ha sokszor csináljuk ilyen úton?
2009. jan. 24. 15:35
1/8 A kérdező kommentje:
kicsit "vicces" lett néhol a megfogalmazás, de nem hagyta, hogy azt írjam "nem tudom, mire számítsak"... :P
2009. jan. 24. 15:36
2/8 anonim válasza:
szia, megfelelo tagitas es sikositas utan nem feltetlen fog fajni. hasznaljatok sok sikositot es tagitsatok ki ovatosan egy-ket ujjal, utana probaljatok meg ovatosan
2009. jan. 24. 15:45
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! igen, a síkosító remek ötlet!:) és azt valaki megtudná mondani, melyik az az óvszer, ami kifejezettem anális szexre való? mert lehet olvasni néhány óvszer dobozán, hogy "nem használható anális közösülés során"...
2009. jan. 24. 15:47
4/8 anonim válasza:
fájni fog...mindig fáj először, de kibírható és ha jól kitágítottátok előtte,és jó nedves vagy, akkor csak egy pár percig fáj, utána a mennyország :) ja, és csináljátok úgy hogy te háton fekszel és úgy hatol be...én erre a megoldásra nemrég jöttem rá...mert eddig kutyában próbáltuk de úgy mindig fájt egy kicsit végig...ha viszont a hátadon fekszel, nagyon hamar elmúlik... csak egyvalamire még figyeljetek oda: ha meg is tetszik a dolog, havonta max 1-2 alkalommal éljetek ennek az élvezetnek, mert több már ártalmas lehet...
2009. jan. 24. 16:02
5/8 anonim válasza:
Igen,szerintem is fájni fog.Mondjuk én nem voltam még senkivel ugy hogy análisan közüsültünk volna.ÉS szerintem azért fáj mert ott a lyuk nem elég tág,csak többszöri anális szex után.A pasik ezért is szeretik mert ott aztán igazán szűk.De nem kell félned tőle,szóval ha akarod válald be max ha fáj akkor abba hagyátok de lehet hogy érdemes volna elöször sikositott használni.Nem hiszem hogy aranyeret okozna,de az megeshet hogy utána még napokig fáj,de nem feltétlen,mert ez emberfüggö is.
2009. jan. 24. 16:19
6/8 anonim válasza:
"Igen,szerintem is fájni fog.Mondjuk én nem voltam még senkivel ugy hogy análisan közüsültünk volna."
No comment..
Amúgy háton legyél mi is úgy csináljuk, vagy hátulról. Sikosítót hazsnáljatok meg gumit.
Eleinte lehet h fájni fog, de nagyon jó.
2009. jan. 24. 17:21
7/8 anonim válasza:
Nem értem hogy egyeseknek mért kell belekötni mások kommentjébe.....-.-" szánalom..
egyépként tényleg csak egy-két alkalommal fáj.
2009. jan. 24. 19:26
8/8 anonim válasza:
A páromnak az első 7-8 alkalom fájt...Most már élvezi:)
Egy-két tippem van,amit sztem jó lenne megfogadnod:)
1.Ne sajnáljátok a síkosítót...Az ánuszod nem termel váladékot,csak egy keveset.
2.Víz alapú síkosítót használjatok,a különféle olaj alapúak irritálhatnak ott bent:)
3.Előtte mindenképp lazíts,ugyanis a végbeled hajlandó összerándulni,ha valami nem oda illő próbál meg ott bejutni...:)
4.Ne durr bele bummot játszatok...Szólj neki,hogy először kényeztesse a nyílást,de ne úgy,hogy megujjazza...Nyalogassa körbe-körbe,az ujjaival csak a bejáratot ingerelje,ne hatoljon bele...Ezzel fellazítja a záróizmaid:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!