Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Durva dolog az, ha egy nálam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durva dolog az, ha egy nálam 26 évvel idősebb pasival akarok lefeküdni?

Figyelt kérdés
Én 23 éves vagyok, és a pasiról pedig nem mondaná meg senki, hogy ennyivel idősebb tőlem. Nagyon jól néz ki, ő az, akire azt mondhatom hogy igazi, belevaló pasas. És le akar velem feküdni, mert nagyon tetszem neki. Én is vonzódom hozzá, mégsem vagyok biztos benne, hogy ez helyes. Pedig biztosan jó lenne, mert elég ha csak átölel, és teljesen kész vagyok. Mit tegyek?
2009. jan. 23. 21:33
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Hajrá, mire vársz? Aztán télleg irdd meg mien volt... Kiváncsian várjuk sztem többen is...
2009. jan. 25. 19:04
 22/33 anonim ***** válasza:
én már nagyon kíváncsian várom, hogy mi is lett veled :)remélem nem felejtetted el hogy elmeséld :)
2009. febr. 1. 22:55
 23/33 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem felejtettem el. Beszámolok majd, hogy milyen volt. Csak nem egyszerű összehozni a távolság miatt. :( De nemsokára találkozunk. Aztán pedig élménybeszámolok. :)
2009. febr. 2. 16:42
 24/33 anonim ***** válasza:
még mindig nem történt meg a dolog? :)
2009. márc. 3. 18:27
 25/33 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék, azóta is várjuk a beszámolót :)
2009. márc. 3. 21:37
 26/33 A kérdező kommentje:
Türelem! :) Még mindig nem, sajnos eddig mindig volt vmi, ami bezavart. De majd jövő héten összehozzuk, már nagyon várom. Aztán pedig elmesélem nektek, hogy milyen volt. Ígérem! :)
2009. márc. 4. 16:49
 27/33 A kérdező kommentje:

Hát, találkoztunk végre. Az elején minden annyira jó volt, örültem neki, hiszen annyira vártam már hogy lássam. De nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan azt vártam. Megtudtam hogy van párja már 8 éve. Ezután már nem voltam annyira biztos benne, hogy helyes lenne az ha megtenném. Pedig annyira vágytam rá, még ha ki is derült róla, hogy már foglalt. Ráadásul a párja nagyon szereti őt, és szerintem ő is a nőt. Én csak arra kellettem volna, hogy egy kis változatosság legyen az életében. Végül úgy alakult, hogy nem feküdtem le vele, de nem azért mert nem akartam, csak egyszerűen nem tudtam megtenni, mert tudtam hogy mennyire fájna a párjának ha megtudná. Most az van, hogy a pasi megharagudott rám, utána már egy szót sem szólt hozzám, még csak rám sem nézett.

Nagyon rosszul érzem magam, nem akarom hogy utáljon, mert attól én még kedvelem őt, talán jobban is, mint kéne.

De lehet jobb így, hogy nem történt semmi, mert neki úgysem jelentett volna semmit, én meg még ennél is rosszabbul érezném magam. :(

Mit csináljak most? Próbáljak beszélni vele vagy hagyjam inkább, majd idővel kialakul?

2009. márc. 14. 17:12
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

fuh...hát ez tényleg nem a legjobban alakult.

De te jól döntöttél, szép tőled, hogy gondoltál a másik nő érzéseire. Az meg hogy ő megharagudott rád nem szép dolog, hisz ő volt az aki nem mondta el, hogy már foglalt. Ezért nem kell, hogy rosszul érezd magad, mert te a lehető legjobban döntöttél. És szerintem ő sem fog sokáig haragudni rád, mert ha jobban belegondol akkor megérthetné hogy mért is nem jött össze a dolog...ezt tényleg az időre kell hagyni.

Azért kár, hogy így alakult :(

Fel a fejjel! :)

2009. márc. 15. 08:52
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Na látod! Sajna, de még idejében kibujt a szög a zsákból... Hidd el, jobb hogy nem tetted meg, az meg hogy utána megsértődött, csak azt erősiti, hogy csak a friss pipihus kellett volna neki! Már megbocsáss a hasonlatért! Eljő majd az igazi, hidd el, és drukkolok hogy sikerüljön!!! Addig is szia, és sikeres próbálkozást.
2009. márc. 15. 11:31
 30/33 anonim ***** válasza:
Jól tetted, hogy nem tetted meg. Egyrészt szuper, hogy gondoltál szegény nőcire és hidd a te érzésvilágodnak is sokkal jobb lesz így. Verd ki a fejedből, jön majd hidd el egy korban és mindenben hozzád illő pasi. :)
2009. márc. 15. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!