Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Durva dolog az, ha egy nálam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durva dolog az, ha egy nálam 26 évvel idősebb pasival akarok lefeküdni?

Figyelt kérdés
Én 23 éves vagyok, és a pasiról pedig nem mondaná meg senki, hogy ennyivel idősebb tőlem. Nagyon jól néz ki, ő az, akire azt mondhatom hogy igazi, belevaló pasas. És le akar velem feküdni, mert nagyon tetszem neki. Én is vonzódom hozzá, mégsem vagyok biztos benne, hogy ez helyes. Pedig biztosan jó lenne, mert elég ha csak átölel, és teljesen kész vagyok. Mit tegyek?
2009. jan. 23. 21:33
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Az eszem azt mondja, nem helyes, mert sokkal idősebb. A szívem viszont igent mondana. És lehet hogy tényleg nem lenne semmi törés az ismerősi viszonyunkban. Ahhoz pedig elég jól ismerem, hogy tudjam, felejthetetlen élményben lenne részem.
2009. jan. 23. 22:39
 12/33 anonim ***** válasza:
80%

Nyugodtan tedd meg, ha úgy érzed.

Az én férjem ennyivel idősebb, mint én. Én vagyok a világ legboldogabbja, ő a lelkem másik fele.

És hogy mi lesz velünk 30 év múlva? Tojok rá, mert addig legalább határtalanul boldog leszek!!!

2009. jan. 23. 23:16
 13/33 anonim ***** válasza:
78%
szerintem ne foglalkozz azzal, hogy a pasi 26 évvel fiatalabb, ha valójában kevesebbnek látszik. de miért is lenne durva?:D senkit nem ér semmilyen károsodás, ha egy nála jóval idősebb partnerrel fekszik le egyszer kétszer. ha házasságról lenne szó, akkor nyilván húzósabb lenne a helyzet, de az esetedben csak egy kaland. szerintem feküdj le vele! jól néz ki, tapasztalt. ilyet kár kihagyni:)
2009. jan. 23. 23:35
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Többségében azt szoktuk megbánni amit nem teszünk meg, ill. meg sem próbálunk. Ha foglalkoztat a dolog, feküdj le vele. Te sem vagy már gyerek, hogy jajajj elcsavarták szegénynek a fejét. Utána majd levonod magadnak a következtetéseket. Abban pedig van igazság, hogy meghatározó élmény lehet számodra és egyáltalán nem rossz értelemben.
2009. jan. 24. 02:18
 15/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a véleményeiteket. Magam is úgy gondolom, hogy megbánnám, ha kihagynám. Így azt hiszem, hogy nem agyalok rajta többet, és megteszem. Egyszer élünk! :)
2009. jan. 24. 09:57
 16/33 anonim ***** válasza:
68%
áh.. én is hasonló helyzetben vagyok :D ezek a válaszok nekem is hasznosak voltak (:
2009. jan. 24. 11:21
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
ha már megtörtént a dolog akkor írhatnál hogy milyen volt és hogy utólag megbántad-e:)
2009. jan. 24. 11:36
 18/33 A kérdező kommentje:

Rendben, ha megtörtént, leírom a tapasztalataimat. :)

Nagyon bízom benne, hogy nem fogom megbánni utólag sem.

2009. jan. 24. 12:40
 19/33 anonim válasza:
100%

Tedd meg! Bár én nem vagyok biztos abban, hogy nem szerettél bele ebbe a pasiba. 1 éve én is így gondoltam, a nálam 21 évvel öregebb pasira, most meg együtt élünk.

Az biztos, akárhogyis van, olyan élményben lesz részed, amit egy "hozzád való" pasitól nem kapsz meg. Használd ki, ha Te is vonzódsz hozzá!

Hajrá, hajrá...

2009. jan. 24. 15:58
 20/33 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a véleményedet. Sokat segít, ha olyan embertől kapok választ, aki már átélte ezt. Azt nem hiszem hogy szerelmes lennék, de az biztos, hogy nagyon vonzódom hozzá.
2009. jan. 24. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!