Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az a HVP virus? Hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a HVP virus? Hogyan lehet elkapni?

Figyelt kérdés
Ahány ember annyi féle képpen mondják el nekem és már nagyon kezdem unni! Szeretném a ti véleményeteket is kikérni, foleg azét akinek volt vagy van!
2009. jan. 23. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hpv vírus :) többnyire gyakori partnercserével kapható el.látszatra ne csapjon be,hogy a fiú jólápolt!a fitymabőr alatt rengeteg korokózó lapul meg,és hamar megfertőzi a lányt,ami sajnos méhnyakrákhoz vezet,az első vezető halálozási kór a nőknél :(
2009. jan. 23. 17:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Van rá valami gyogyszer, vagy ténleg csak mutét segit? Koszonom a válaszodat!
2009. jan. 23. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

elég érthetően írja le...

Jó nem orvosi szakkönyv... de megteszi

2009. jan. 23. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Injekció van, de azt úgy tudom a szexuális élet megkezdése előtt célszerű beadatni és csillagászati összegbe kerül. De lehet, hogy engem is félreinformáltak. Amúgy ez a vírus méhnyakrákot okoz. Ja és szex közben kapod el.
2009. jan. 23. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:
62%

Hát a védekezés ellene annyi, hogy nem szabad fűvel-fával összefeküdni. A hpv vírus kedvenc tenyészhelye a fityma alatt található, de csak akkor, ha az nincs rendszeresen kimosva, megtakarítva. Körülmetélt fiúknál nincs ilyen veszély. Kapható ellene védőoltás, de nem államilag támogatott, árában nem vagyok biztos, de kb 3 alkalom x 30 000 Ft. És igen, nőknél feltehetőleg az ápolatlan pasi fitymája alól bekerülő hpv vírus okozza a méhnyakrákot.

Szol csak akkor vagy veszélyben (ha lány vagy), ha olyannal csinálod, aki nem szokta ott megmosni magát :D

Ha pedig fiú vagy, akkor tisztálkodj:)

2009. jan. 23. 17:55
 6/7 anonim válasza:
57%
Nem kell hozzá gyakori partnercsere. Én a 2. partneremtől nyertem el.
2009. jan. 26. 22:36
 7/7 anonim válasza:

Szia!

Igen, 90.000 Ft és csak 14 év körül adják be... ezt is hallottam, 21 évesen én nem megyek vele sokra.

Viszont cáfolnám a "csak" partnertől való fertőzést. Én felfáztam és a gyulladás okozta. A partneremnek semmi baja.

Előfordul, hogy hogy így kapod meg, de nekem 5 éves a kapcsolatom és pár hete tudtam meg, mikor orvoshoz mentem, előtte fél éve voltam és nem volt semmi bajom. Egyébként meg a szervezet le is győzi, van akinek ugy volt, hogy nem is vette észre. 80%-ban az immunrendszer legyőzi. Ezért vannak még egyébként az éves szűrések. Látod, nekem fél év alatt lett. Jött a tavasz, többet leültem kőre... hasonlók. Nem kell ahhoz nagyon sok, szinte mindenkinek van. Barátnőm 22 és szűz... na erre meg akkor aztán ne is térjünk ki, neki hogy lehetett... a barátommal meg együtt zuhanyzunk. látom, hogy mosakodik meg... de tény, ha valaki nem ápolja magát és tisztálkodik rendesen, vagy sűrű a partner csere, nagyobb a veszély is. A férfiak hordozók. Jó vigyázni, de maga a HPV kezelhető. És az még nem veszélyes.... csak ha nem megyünk orvoshoz és nagy baj lesz.

2009. máj. 6. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!