Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor együtt voltam a párommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor együtt voltam a párommal azt mondta nekem hogy Kívánlak és mivel mind a ketten kicsit sokat ittunk bár én erre nem emlékszem azt mondta hogy kinevettem mikor kimondta hogy kíván! Hogy tegyem ezt neki jóvá?

Figyelt kérdés
Nagyon szégyenlem magam! Én voltam az első akinek ezt mondta és nem akartam megbántani sőt örültem is neki hogy mondja de sajnos részeg voltam!
2009. jan. 23. 10:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én 1x suttogtam az exemnek, amikor 2-esben voltunk a házban, hogy kívánlak és utána kis forró levegőt fújtam a fülébe. Ő is nevetett, majd azt mondta, hogy most nincs kedve.:D

És nem sértődtem be rajta.

2011. aug. 2. 19:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!