Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor együtt voltam a párommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor együtt voltam a párommal azt mondta nekem hogy Kívánlak és mivel mind a ketten kicsit sokat ittunk bár én erre nem emlékszem azt mondta hogy kinevettem mikor kimondta hogy kíván! Hogy tegyem ezt neki jóvá?

Figyelt kérdés
Nagyon szégyenlem magam! Én voltam az első akinek ezt mondta és nem akartam megbántani sőt örültem is neki hogy mondja de sajnos részeg voltam!
2009. jan. 23. 10:53
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Kezdhetném azzal, hogy máskor ne igyál ennyit, sőt, soha többé, de nem teszem:)) Szerintem kényeztesd el, és mutasd meg számára, hogy mennyire szereted és kívánod Őt, talán ez feledteti vele azt a fekete pontot:)
2009. jan. 23. 10:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy majdnem elsüllyedt szégyenében!:(úristen hogy lehetek ilyen hülye!
2009. jan. 23. 11:00
 3/11 anonim ***** válasza:
49%
Aki nem bírja, minek iszik? :)
2009. jan. 23. 11:20
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Mire a csalódottsága?Talán nem tudott visszaélni a helyzettel hogy kiütötted magad?Amúgy meg örültél neki azért nevettél nem? Amúgy meg ha minden oké köztetek,akkor nézz komojan a szemébe és mond neki te is hogy "Kívánlak én is" és mehet a hancúr! :)
2009. jan. 23. 11:21
 5/11 anonim válasza:
85%

első válaszadó vagyok:

Ha igazán szeret Téged, akkor sikerülni fog az engesztelés... Azért ez nem egy helyrehozhatatlna dolog, mint mondjuk egy félrelépés, amit sokan - érthető módon - nem tudnak megbocsátani. Egy darabig biztosan hagyni fogja, hogy sürögj-forogj körülötte, de szerintem menni fog a kiengesztelés:) Ha más megoldás nincs, mutasd meg Neki ezeket a kommenteket :)))

2009. jan. 23. 11:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért kell ésszel inni, mert akkor nincs emlékezetkiesésed sem. Szégyellheted is magad lány létedre (szavaidból ítélve annak tűnsz) emlékezetkiesésig inni magad. Legközelebb igyál kevesebbet.

Mondd meg neki, hogy berúgtál és semmire nem emlékszel. nem fog többet előfordulni.

2009. jan. 23. 13:43
 7/11 anonim ***** válasza:
66%

Szia!

Nekem úgy tűnik, fiatalok vagytok. Mivel mindenki az ivásra élezte ki a választ, én is ezzel kezdem: tizen-huszonéves fiataloknál természetes, hogy isznak. Mármint alkalmanként. Az meg, hogy kire milyen hatással van a pia, szerintem semmi köze a mennyiségnek.A kérdéshez meg egyáltalán nincs.

Kedves kérdező. Szerintem ne szégyeldd magad. Miért kellene? A párod az adott szituációban nagyon szexinek és csábítónak érezte magát, és bántotta, hogy kinevetted. Illetve, hogy nem úgy reagáltál, ahogy ő azt elképzelte.

Kérj egyszer bocsánatot, de semmi szükség ezt túlspilázni, engesztelgetni meg ilyesmik.

2009. jan. 23. 14:01
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
Ha érzékeny lelkű a párod - ami még azért nem halt ki teljesen, akkor azzal a "nevetéssel" elég komolyan belegázoltad a sárba. Az alkohol nem mentség! (Sokan keresik a társaságát vagy hivatkoznak rá de az NEM mentség )
2009. jan. 23. 16:56
 9/11 anonim ***** válasza:
84%
Jajj, hát vannak ilyen emberek (többek között én is), akik részegen mindenen röhögnek... Lazán kezeld a dolgot, mondd el neki, hogy valszeg fel se fogtad a "pillanat súlyát", és bármin röhögtél volna! És hogy ha mégegyszer kimondaná, józanul, nem tudnád megállni, hogy rá ne ugorj. Vaaagy... Legközelebb mondd te neki!
2009. jan. 23. 19:07
 10/11 anonim ***** válasza:
mondd azt neki, hogy nem kinevetted csak örültél neki amit mond :)
2010. nov. 9. 18:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!