Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy vezessem rá a páromat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vezessem rá a páromat hogy engem is elégítsen ki normálisan?

Figyelt kérdés
lassan 3 éve együtt vagyunk,kb. egy éve van ez a problémám.már többször mondtam neki hogy úgy csinálja hogy nekem is jó legyen ,de mintha meg sem hallaná
2009. jan. 21. 08:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
hogy itt milyen undokok egyesek? feltettem egy normális kérdést és volt pár olyan válaszoló aki megint beszólt :S ha nem tudtok normáálisan válaszolni inkább maradjatok csendben. én tuti ezen az oldalon nem kérdezek többet :S
2009. jan. 21. 10:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
bocs, de azon kivul, hogy beszelsz vele, nem sok mindent tudunk javasolni. En sosem ertettem az olyan kapcsolatokat, ahol nem kepesek kommunikalni, amikor itt kerdezik meg, hogy mit hogyan mondjanak. Ha babatok is van egyutt, meg mar egy ideje egyutt vagytok, akkor kell hogy elegge kenyelmesen erezd magadat mellette, barmirol tudj vele beszeleni. Olyan nincs, hogy nem hallgat meg, szamomra a szex a kolcsonosseg, mond meg neki, ha szepen nem, akkor legy erejes, igy nem lehet hosszutavu kapcsolatban elni.
2009. jan. 21. 11:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha beszólásnak vetted, bocsánat érte, nem ez volt a szándékom. Néha fájhat elérni a célod. Én azt szerettem volna ha észreveszed, és eléred.
2009. jan. 21. 11:18
 14/14 anonim ***** válasza:

bocs, lehet hogy szeret, de már nemvagy neki olyan fontos, már nem ugy szeret. ha ugy szeretne megadna neked mindent, nem birna betelni veled. mikor annyira megőrülsz valakiért hogy legszivesebben az egész testét végignyalnád, csak hogy érezd őt.

a te pasidnak pedig olyan vagy mint egy tárgy, emgdug hogy neki jó legyen után lelép, nem számit neki az hogy neked igy nemjó, pedig hidd el tudja hogy nemjó.

bocs ha megbántottalak. nyilán szexi csaj vagy, itt nem benned van a hiba hidd el nem benned van a hiba.

2009. jan. 21. 19:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!