Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vezessem rá a páromat hogy engem is elégítsen ki normálisan?
Mit értesz az alatt, hogy "normálisan"? Férfi vagy nő vagy?
Egy év után már nehéz változtani ezen, és az ilyen dolgok sokszor egy kapcsolat vége felé jönnek elő. Előtte minden rendben volt?
Kicsit jobban körülírnád a helyzetet?
Hány évesek vagytok, fiú/lány, eddig hogy volt.
Pontosan mi a probléma? Nincs előjáték, orális szex, rövid a szex,?
Nagyon szeret és nem elégít ki??? Ezek teljesen ütik egymást...
Én igazán szertema barátnőmet, tehát az ágyban az ő orgazmusa az első, amíg nem élvez el, addig én sem. Szex közben általában 2-3 orgazmusa van, és levezetésképp, az utójátékkal alkalmával még orálisan is kényesztetem.
Ne haragudj, de szerintem a párod a végtelenségig önző ember.
Valószínűleg jórészt az előjáték hiányából adódik, hogy a végén neked nincs orgazmusod. Viszont egy férfinak nem mindig könnyű orgazmus után még "aktívnak lennie". Ezért előtte kellene javítani a dolgokon. (meg egyébként az a szokás, hogy a fiú "bevárja" a lányt...)
Mi lenne, ha ezt mondanád, mikor közösülni szeretne: "Bocs, de még nem izgultam fel eléggé." Ha ez nem érdekli, akkro tényleeg nem szeret.
Aza baj, hogy egy év alatt már megszokta, hogy tőled így is megkapja, ami neki kell.
Hehe, az előttem szóló jól beszél. Fogadd el ösztönösen.:)
Hidd el hogy már nem fontos számára annyira hogy te is élvezd. Belekényelmesedett a helyzetbe. Neki jó, visszacsatolást pedig nem kap tőled, hogy neked hiányozna valami. Azután hogy itt feltetted a kérdésed, szépen ülj le vele, mond el neki és tedd érdekelté abban hogy neked is jó legyen. Ha ezt nem tudod elérni nála akkor nem leszel kielégítve. DE! Majd gügyög neked, meg eltart titeket. Végülis életcél ez is.
Beszélj vele. Változtasson rajta, addig ne engedd közel, míg előjáték során téged ki nem elégített, utána mehet és ő következik.
Ha nem változtattok rámehet a kapcsolat.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!