Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet az orális szexre?

Figyelt kérdés

Nemrég elvettem a bnőm szüzességét, nyaltam-faltam is, és most megkérdeztem, hogy gondolt-e már arra hogy szájjal csinálja, és azt válaszolta, hogy nem igazán...

Nem akarok semmit erőltetni, de mivel engem még senki sem kényeztetett, kíváncsi vagyok, milyen lehet.

Azért is csodálkozok mert itt irogatnak olyan 14-15 évesek, akik már "oráloztak" elég sokat, meg általában szeretik is ezt az emberek, de a bnőmnek még esze ágában sem volt.. Lehet ez azért mert még nem olyan tapasztalt? Van rá esély, hogy egyszer megkívánja?

2009. jan. 20. 00:23
1 2
 11/11 anonim válasza:
Sztem ha úgy érzi jön az magától.Legalább is nekem nem kellett mondani és nem csak a pasimnak jó,hanem én is élvezem.Mondd meg a bnődnek,hogy no para!Ez egy jó dolog,amivel neked és saját magának is nagy örömet okoz!!!
2009. jan. 22. 07:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!