Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem túl vékony a szerszáma, mit csináljak?
nagyon szeretem a barátomat, minden tökéletes vele.az egész kapcsolat, az előjáték is pazar, csak ez az egy kis probléma van..
hogyan tudnám kompenzálni valami mással
nem akarom hogy emiatt romoljon meg a dolog!
őőő nem tudom lehete e nekke hinni de valami oldalon láttam egy bathmate hidropumpát aminél többek között azt írták hogy a vastagságot is növeli... hát nem tudom esetleg utánna kell járni
segíthet még esetleg egy plasztikai műtét is, de ugye ehhez ő is kell, ha meg előálsz ezzel lehet hogy ő fog benned csalódni és emiatt romlik meg a dolog
természetes módot nem tudok, pózoknak lehetne még utánnanézni, de azthiszem te is segíthetsz ezen...
vanak elvileg hüvelyizmokat erősítő gyakorlatok, amika te hüvelyedben okoz olyan változást hogy esetleg jó lehet, rosszul nem járhatsz vele, mert ha fejleszted akkor szülés után kevésbé fogsz vizelettartási panaszokkal foglalkozni, és van még egy előnye, sex közben ezen izmok mozgatásával kb földöntúli élményeket okozhatsz partnerednek...
hmmm
olyan a vékony hogy az ujjaimmal körbe érem pedig nekem nagyon kicsi kezem van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!