Ha a partneremnek kicsi a szerszáma (12-cm) és nagyon vékony, akkor is fáj az első?
Figyelt kérdés
mert nagyon szük vagyok 1 ujjam fér csak be fájni fog?2007. nov. 25. 15:43
1/3 anonim válasza:
Én 2 gyereket szültem, mégis érzem azt is ha a páromnak "csak" 1 ujja van bennem. És nagyon jó érzés.:P:P
Te mit szeretnél, ha a kamion meg tudna fordulni a puncidban? :))
Az, hogy fáj-e az sokkal inkább függ attól, hogy mennyire vagy az első aktusra készen. Hosszú előjáték, oldott hangulat, vágy a másikra... ezek mind segítenk, hogy az első ne fájjon annyira. :) Egy száraz, elkapkodott behatolás egy nem szűz nőnek is fáj.
2/3 anonim válasza:
Ha kellő képpen nedves vagy, akkor nem fog fájni az első alkalom. Amúgy elég téves hiedelem, hogy fáj a szüzesség elvesztése. Kb. annyira fáj, mintha szurit kapnál. A legtöbb lánynak csak azért fáj, mert sresszelnek, hogy fájni fog, nem tudnak ellazulni, kellőképpen felizgulni. ... Szóval nyugodj meg! Nem fog fájni. De ha valamit mégis érezni fogsz, csak 1 pillanat az egész, és utána úgy is jön az orgazmus. Remlhetőleg.
3/3 anonim válasza:
Nekem sem fájt, max egy pillanatra.
Ha valóban vágytok egymásra, elég nedves vagy(használhattok sikosítót is) és felkészültetek az aktusra, nem kell félni.
A védekezésről gondoskodjatok!
A méretei jobban illenek egy szűzhöz, mint egy 20 cm-es 8 cm átmérőjü, úgyhogy csak örülhettek ennek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!