Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor magamat elégítem ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor magamat elégítem ki akkor hamar elmegyek viszont ha lánnyal vagyok nagyon sokáig bírom. Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
2009. jan. 16. 07:38
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ennek örülnöd kell,és a lány is hálás érte,tovább tudod élvezni ezt a szép dolgot,ha meg magadnak akarod csinálni akkor csak az orgazmus a lényeg,hogy gyorsan túless rajta...:)
2009. jan. 16. 07:40
 2/6 yuda ***** válasza:
100%
Így van.Örülj inkább -másoknak épp ez a problémájuk,hogy túl hamar kielégülnek és a partnerükre meg nem jut idő,ez neked alapból megvan-örülj neki.
2009. jan. 16. 07:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hali!Megpróbálok én a kérdésedre válaszolni! :)

Szóval mikor önkielégítesz,más ingereket kapsz és esetleg tempót, mint mikor egy nővel vagy. Igaz hogy ez így még szerencsés neked, de általában akik sokat és minél rövidebb ideig önkielégítenek, azoknál a nőkkel való szex is rövidebb lesz.

2009. jan. 16. 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok vele, de a párom díjazza. :)
2009. jan. 16. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne hara nem tudom, hogy hogy csinálod, de ha nemcsak a ki-be huza-vona játékot játszod, hanem körözöl, pózt váltotok, játszol vele jobbra balra... stb.. a pertnerednek is jobb meg sztem neked is.

Sajnos az én párom "gyorslövő" ráadásul ezt csak 1szer képes... :S szóval nálunk marad az én utána következem... 24/L

2009. jan. 16. 11:07
 6/6 anonim ***** válasza:
örülj neki
2009. jan. 16. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!