Félek az elsö szextöl! MIndig azon stresszelek hogy kicsi vagy hogy korán elmegyek vagy nem elégitem ki, vagy bénázom . Mit lehetne tenni? 18/F
Kedves kérdezö!
A válaszom a gyakorlat teszi a mestert.De mivel ez még nincs, így én magam is nagyon sokat tanultam sex filmek megtekintéséböl. A kicsiséget ki lehet küszöbölni azzal, ha megtanulod a partneredet orálisan kielégíteni, ebben kellene fejlesztened képességeidet.De a legjobb, elöször magadat ismerd meg akár naponta is.
Ne gondolkodj, csak csináld:)
Ezt nyugodtan kiírhatod a hitvesi ágy fölé, mert ha ezt mantrázod nem kell beleesned a görcsölés hibájába.
A házilúd az egyik legrégebben háziasított baromfi. Az európai fajtákat (Anser anser domestica) a nyári lúd (Anser anser), az ázsiaiakat és amerikaiakat a bütykös lúd (Anser cygnoides, Cygnopsis cygnoides) háziasításával hozták létre.
A nőivarú ludat tojónak, a hímet gúnárnak nevezzük.
Teste jól alkalmazkodik a vízi életmódhoz. Feje és a lába a kacsáéhoz hasonló, de csőre nem olyan lapos, mint a kacsáé, így kevésbé tudja kiszűrni a vízből a természetes táplálékot. Lábujjait úszóhártya köti össze. Csőrén az alsó és a felső káva vége is éles, hogy tőben le tudja csípni a legelő füvét.
Tollazata egyszerű, dús, tömött, a hason és a mellen a fedőtollak alatt sűrű pihetollak nőnek.
Nem túl jól úszik, nem szeret hosszabb ideig a mély vízben maradni.
A növendék ludat először 9–10 hetes korában tépik, ilyenkor már többnyire nehezebb 4 kg-nál. A második tépés ez után 7 héttel esedékes.
Kedves kérdezö!
Már válaszoltam, de van növekedést elösegítö technika, amit rendszerességgel naponta kb. 30 percig kell gyakorolni. Pár hónap alatt kb. 3 cm növekedés is várható. Az erröl szóló DVD-t az amazon oldalon meg lehet rendelni.Pierre Roshan és a penisverlängerung szót kell a google keresöbe beírni. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!