Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha lenyelitek a spermát nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenyelitek a spermát nem akartok hányni? Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 18:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
19:08-as vagyok. Ezt elfelejtettem: sokkal lelombozóbb lesz a párodnak, ha megteszed a kedvéért, de nem élvezed, esetleg undorodó képet vágsz vagy öklendezni kezdesz. Hidd el,így nem fogja élvezni. Szal gondold meg, tényleg kell-e erőltetni...
2009. jan. 15. 19:17
 12/20 anonim ***** válasza:
72%

2. hozzászólónak: "Amúgy meg amilyen hülye frigid nők vannak itt most azt fogják írni hogy milyen undorító ember vagy."

Szerintem most attól, mert valaki nem akarja lenyelni illetve nem szereti az orális szexet és valaki szerint "undorító" attól még nem frigid max kicsit konzervatív vagy egyszerűen nem veszi be a gyomra ezeket. Nekem sem venné be a gyomrom a spermát. Ez van, vannak ilyen emberek.

Kérdezőnek: Ha nem akarod lenyelni nem fontos. Beszéld meg a pároddal hogy ez neked nem megy vagy hagyjon még egy kis időt amíg megbarátkozol a gondolattal. Ha nem érti meg akkor nem is érdemes több időt fordítani rá.

2009. jan. 15. 19:19
 13/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. jan. 15. 19:25
 14/20 anonim ***** válasza:
78%
ugyanmar, sokan kerdeztek ezt mar es arra jutottunk, hogy van 2 fele no, aki lenyeli es aki nem, beken kell egymast hagyni, nem fikazni, hogy mar miert nem. En imadom a paromat, de ezt semmikeppen nem, nalam ez nem tartozik bele, mert en a szexben az elvezetet keresem, ez pedig SZAMOMRA undorito, de tiszteletben tartom azok velemenyet, akik megteszik.
2009. jan. 15. 19:36
 15/20 anonim ***** válasza:
63%
Jaj én sosem értem,miért undorito akármi is ami a párodon van gondolok itt a farkára és ami belőle jön?Lenyeled mint a gyogyszert és kész,nem fogsz hányni,ez nem egy kanál szar..persze ha látványosan szenvedsz illetve hányni van kedved inkább tényleg ne cisnáld azt mondom.
2009. jan. 15. 19:42
 16/20 anonim ***** válasza:
80%
Itt nem azokkal van baj aki nem nyeli nem hanem akik lenyelik. Miért kell le alázni és elitélni aki nem teszi? Szereti a párjukat de ez taszitja oket, miért nem lehet megérteni? Nem kell a kérdezore ráeroltetni amit nem nagyon akar. A párjának ezt meg kell értenie, hogy o neki ez nem jon be, ha szereti ezzel is szeretni fogja. A szexben nem ez a legnagyobb izgalom ami torténik. Sajnos aki nem teszi nem tud jobb szot arra hogy undoritonak találja. Én is megteszem a barátomnak, de a legjobb barátnom undorodik tole, szo szerint, de nem itél el és nem hurog le. És se ot, hogy hogy lehet ilyen maradi meg ha szereted a barátodadat bla bla, akinek undorito akar mit is irtok az fog maradni és nem kell oket bantani e-miatt. Le lehete szállni roluk szerintem! HA szeritek csináljátok, senki nem mondja hogy ne!
2009. jan. 15. 20:22
 17/20 anonim ***** válasza:
91%

Érdekes, hogy a párod nem hányja el magát, amikor kinyal téged! Ja, és gondolkozz el, hogy milyen az amikor undorodsz a partnered testétől.

Amúgy a kérdésedre válaszolva, nem, nem akarok hányni:D

2009. jan. 15. 20:25
 18/20 A kérdező kommentje:
20óra 25 válaszadó.te nem vagy magadnál ki írt olyan dolgot hogy undorodom tőle??ha undorodnék nem gondolnék rá hogy meg tegyem e? csak nem tudom mire számítsak azért a kérdés de vannak akik kombinálnak 1000-el!!!!!!!!!!!!!
2009. jan. 15. 21:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Hali!Szóval ha tudod hogy az ondóban nem sok a kalória, különösebben semmi bajod nem lesz tőle,kívánod is a párod és persze főleg megvannak a higiénás feltételek(ami egyébként teljesen kiábrándíthat)akkor nincs akadály.Ha jól esik akkor nem kell hányni.Ha mégsem tetszik "közben" akkor kiköpöd(zsepi).
2009. jan. 16. 10:14
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Na ennyi!!! Aki undorodik tőle, ám tegye! Csak a gyerekét se csókolgassa, hiszen az is abból van!
2009. jan. 16. 18:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!