Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenyelitek a spermát nem akartok hányni? Hogy
csináljam?
Én még nem nyeltem le nekem nem menne le a torkomon:S és ha lenyelném lehet kijönne minden bentről:S
2009. jan. 15. 18:45
Nem egyáltalán nem akarok hányni.. Nekem bejön az íze vagyis már megszoktam. Próbáld ki most az hogy más hogy csinálja attól lehet neked nem fog ízleni vagy ellenkezőleg. Amúgy meg amilyen hülye frigid nők vannak itt most azt fogják írni hogy milyen undorító ember vagy. De ez szerintem hozzá tartozik az orálhoz. Szóval próbáld ki ha nem jön be ne nyelj és ennyi..
2009. jan. 15. 18:48
Vannak akik kiköpik, meg vannak akik szájukba sem veszik.
Bár én azt mondom, ha a pasi jót ad nekünk, mi ugyanugy adhatnánk nekik, s fõleg ha még magamnak is tetszik ha izgathatom. Dehát minden ember más és más.
Nekem nem jön, hogy hányjak, de szerintem vannak még így mint én, és ellenkezõleg is. :)
2009. jan. 15. 18:52
2009. jan. 15. 18:54
5/20 A kérdező kommentje:
köszi a hozzászólásokat.még nem nyeltem mert nem is tudom miért.de szegénykém annyira szeretné.aki ezért leszól nézzen magába.
én szeretem a pasim spermájának az ízét, és sztem normális dolog ha lenyeled, nemtom mit kell itt finnyáskodni...
2009. jan. 15. 18:55
hát figyelj, ha nem tetszik ne nyeld le. de szerintem semmi rossz nincs benne. jó mondjuk ha a párom aznap sokat cigizett kicsit keserű de hát lenyelem és ennyi. aztán kicsit később meg iszok. de amúgy nem rossz és szerintem nem is gusztustalan. meg ha kipróbálod még meg is tetszhet és aztán már nem is érzed milyen:)
2009. jan. 15. 19:00
Ha már előre tartasz attól, hogy hányási ingered lesz, nem kéne csinálnod! Valószínűleg azért fordult meg a fejedben ez a gondolat, mert vmennyire taszít a gondolat. Attól még lehet kiegyensúlyozott egy kapcsolat, hogy nem nyeled le és ha a párod tényleg szeret, akkor nem is erőltet olyasmit, amit nem kívánsz maximálisan!
2009. jan. 15. 19:08
18:52-s vagyok:
milyen jol beszél az utolsó válaszoló. Teljesen egyet értek vele. Te kell tudd te kell érezd, énszerintem semmi rossz nincs benne. Tudod hogy vanL: ízlések és pofonok :)
Maximum próbáld ki, egy próbát megér, nem veszíthetsz semmit. Maximum nem fogadod meg azt a parancsot amit az egyik válaszoló adott neked, hogy ne nyeld le.
2009. jan. 15. 19:08
ujra én a 18:52-s.
A 19:00-ra gondoltam a kommentemben csak egyszerre jott ki ezzel a valaszoloval a 19:09-essel :) de amugy õ is jól beszél :D
2009. jan. 15. 19:10