Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti izgatónak találjáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti izgatónak találjátok, hogy elvehetitek egy fiú szüzességét?

Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 15:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
Jó érzés lenne hogy én "rontom meg":P
2009. jan. 15. 18:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
...bárcsak "megrontana" engem is valaki! :(
2009. jan. 15. 19:33
 13/18 anonim ***** válasza:

Hello!!

Én nekem tetszene, mert érzem annyira magam, hogy tudnám írányítani akkor is, ha nagyon analfa béta lenne, az elsőnél kellene csak a dolgokat megmutatni, utána már fokozatosan tanulna.... én örülnék neki, de hát most van egy tapasztalt párom, akivel nagyon elvagyok.

de én is szívesen megrontanám.... :P

Üdv. Egy 18 éves lány.

2009. jan. 15. 22:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Most nemazé de én F vagyok,de szerintem az a legjobb ha züz valaki és tevagy elöször vele,mert akkor tudod hogy mindig emlékezni fog rád,mármint hogy mindig is emlékezetes leszel neki én is szűz voltam a barátnőmmel(ő is:)amikor elvesztettük és ezz nekem annál jobb mert én mindig fogok rá emlékezni hogy ő volt az első és a legfontosabb hogy az első mindenképp megfelelő,jóhelyen,jóemberrel legyen mert akkor mindig szívesen fogsz visszaemlékezni rá:)
2009. jan. 16. 00:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Van benne igazság amit az előző hozzászóló írt, de mikor már elértél egy bizonyos kort és még nem jött össze a dolog, egyre jobban elveszted a reményt h. majd lessz egy szüz csaj akivel egymásra találtok és a legnagyobb szerelemben fedezitek fel egymás testét....

egyre inkább azt érzed h. kéne de nincs kivel, a hozzád hasonló korúaknak már mind megvolt meg van kivel, te meg még csak vágyakozol utánna.....nem igazán fog érdekel már h. kinek adod szüzességed, örülsz ha vki esetleg "megront" csak meglegyen amire vágysz! (19 F)

2009. jan. 16. 13:40
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. az elsőre emlékezőset már benéztem, 11 évesen leszopott egy 23 éves csaj. ugyh sztem arra jobban fogok emlékezni.. Csak azért érdekel, mer gondolkodom h elmondjam e neki.. attól félek hogy tőlem valami nagyot vár, és ha elmondom neki akk csalódni fog.
2009. jan. 17. 19:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia! Éppen ez a helyzet a párommal is. Ha gondolod, írj privátban és leírom, h mi hogyan oldjuk meg a helyzetet.
2009. jan. 18. 21:16
 18/18 anonim válasza:

hat en vt egyikkkel es nem tudtam h szuz a vegen rakerdeztem es mondta h az volt

hat nekem remes lelkiismeret furdalasom lett s pedig csak 17 eves vt o meg 18 :P

de evek utan mar enyhult mar 20 leszek :D

2009. szept. 1. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!