Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem izgat ha az arcomra élveznek! Ez gusztustalan? Vagy
más is van vele igy?
20:28-as írojának üzenem hogy igaza van mindenbe !!
2009. jan. 14. 22:51
ha valaki azt mondja, hogy mindenki maskent szereti vagy izlesek es pofonok, akkor azt el lehet fogadni. De konyorgom ne jojjunk mar azzal a valasszal, hogy hogy nem lehet szeretni, mert az a parod meg ilyenek, en is imadom a parom, de ezt gusztustalannak tartom es ertekelem ha ezt tiszteletben tartjak.
2009. jan. 14. 23:18
23/29 anonim válasza:
TE EGY GUSZTUSTALAN EMBER VAGY!!!!
2009. jan. 15. 12:27
Hali!A kérdésre a válaszom:Igen,lehet hogy gusztustalan.De ez nem számít semmit ha élvezed.Tiszteletben tartom azokat akik egyáltalán nem díjazzák ezt.Akkor mondanám megalázónak ha egyoldalúan csak a férfi élvezné.A másik dolog a beíróknak hogy az ondót nem sorolnám véletlenül sem izzadság vagy egyéb "váladékokhoz".Alapfelfogásom szerint,ha két ember szereti egymást,megvannak a higiéniás feltételek,akkor bármit lehet AMI JÓL ESIK MINDKETTEJÜKNEK.Ez esetben a férfi megajándékozza szerelmét "nektárjával",és jó esetben a nő tudja értékelni hogy a férfi neki szánja és nem másnak.Persze azért nem minden alkalomkor így kell csinálni, de néha miért ne?Fő a változatosság!
(Egyébként az ondóban kevés a kalória,íze pedig a férfi étrendjétől változhat)
2009. jan. 15. 13:56
Ne hallgass az ilyen majmokra. Engem is nagyon izgat és a páromat is és ennek nagyon örülök :) Szeretem ha az arcomra, számba élvez:) Nem kellett volna feltenned a kérdést mert itt nagyon hülye frigid emberek vannak. Ugyhogy ha izgat csináld miért ne:)
2009. jan. 15. 16:31
Itt nem arrol van szo, hogy ki milyen! Ti akik annyira szeretitek miért oltjátok le azokat akik nem! Akár mit irtok akkor is ez lesz a válaszuk. Senkit nem kell lenézni és megbántani ezért, se azt aki nem szereti se azt aki szereti.
2009. jan. 15. 18:07
hali.én szivesen csinálnám a barátomnak de o nem szeretné sajnos:(de nekem is tetszik a dolog
2009. jan. 16. 13:43
Nem vagyunk egyformák, és ne is akarjunk egyformák lenni. Ne erőltessük ami nem zsigerből jön se magunknak, se a párunknak, mert nincs annál kiábrándítóbb - szerintem-, mint amikor lehet látni egy nőn, hogy rögtön elhányja magát (...), de mégis csinálja! (Én egyébként nő vagyok, és híve az efféle játékoknak.)
2009. jan. 18. 11:14
29/29 Jozso89 válasza:
Nekem is asszonyka kérte, hogy élvezzek az arcára. Akik lehurrogják prúdek vagy nem szeretik a párjukat. Ennyi az egész :D Lehet itt vagdalkozni ez az igazság és amég a hazugság jól van tálalva senkit sem érdekel az igazság!
2019. jan. 9. 10:33