Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A 14-19 év közötti tinisex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 14-19 év közötti tinisex elitélendő dolog?

Figyelt kérdés
Egy korábban feltett kérdésem során odanemiilően elkezdett a nép vitázni erről a témáról. Gondoltam itt mindenki elmondhatja mit gondol.
2009. jan. 14. 15:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%
xtem 16-17 es fel eves kapcsolat a minimum.
2009. jan. 14. 17:07
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
13 évesen veszítettem el a szüzességemet, nagyon szép emlék nekem. Nem bántam meg, hogy korán kezdtem, mert most 22 évesen tapasztalt nőnek tartom magam, akinek már sok mindenben volt része. Imádom a szexet, ez a lételemem, tudom mit akarok, hogy szerezzem meg. Sokakkal ellentétben könnyen elérem a hüvelyi és G-pont orgazmust is. És ez annak köszönhető, hogy nem most kezdtem a szexet.
2009. jan. 14. 17:20
 13/21 anonim válasza:
100%
Én is 15 évesen(majdnem 16) vesztettem el.Nem ítélem el ezt,mert ha van egy barátod,akit szeretsz,és úgy érzed ennek eljött az ideje,akkor itt szerintem nincs mit elítélni.Én nem ítélem el a 12 évest sem,de úgy gondolom,akkor még tényleg éretlen hozzá.De ez az én véleményem.Ezt szerintem mindenki saját maga érzi,mikor jött el az ideje.Ha 13 évesen,akkor 13 évesen,ha 23 évesen,akkor meg 23 évesen.Mindenkinek saját döntése,saját élete.
2009. jan. 14. 17:39
 14/21 anonim válasza:
100%

Ja,azt úgy akartam írni,hogy ha te is szereted a barátod,és ő is téged..

akkor szabad a pálya.;)

2009. jan. 14. 17:41
 15/21 A kérdező kommentje:
Na kor én is leirom nekem mi a véleményem:) Amenyniben szeretik egymást tényleg, akkor nem itélem el, de ne a sex legyen a fő motivuma a kapcsolatnak. Én is 15 évesen veszettem el, nem bántam meg én sem. Nem feltétlen égnek ki ezek a lányok/fiúk 20/30 éves korukra. Mindig lehet mit tanulni, mindig lehet valamit beujjitani, csak nyitottnak és fantázia dúsnak kell lenni. De elitélem a divatból sexelő, jaj de menő vagyok hogy 5 pasi átment már rajtam 1 hónapon belül csajokat. Azok a kapcsolatok tényleg kiégnek(környezetemben tapasztaltam) amik a sexen alapulnak. Lehet ésszel,szerelemmel együtt lenni és sexelni a tizenéveseknek is, csak valóban nem ez a "divat":( De a 14 év alattiak sexuláis életét elitélem.
2009. jan. 14. 17:52
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Sokan elítélik, bár szerintem ha szerelemből történik, akkor egyáltalán nem az. Én most vesztettem el nem rég. Másfél éve vagyunk együtt a barátommal, és egyáltalán nem bántam meg, hogy neki adtam (:

15/l

2009. jan. 14. 18:31
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,

Nekem 16évesen volt az első, amit nagyon élveztem...

felfaltam pár férfit, na nem 10et kell gondolni, de nem is egy volt a férjem előtt... És nem érzem úgy, hogy baj lett volna, "korán" kezdeni.

Most 22évesen szerelmesen várom az első babánkat a férjemmel. Egyáltalán nem bántuk meg, nem is égtem ki, a párom sem. Sőt, tudjuk mit akarunk a kapcsolatunkban, tudjuk mit akarunk a másiktól... Ugyanis volt lehetőségünk csalódni is az életben... Ugyan úgy élvezzük a házaséletet, ha nem jobban... És a továbbtanulás sem úszott el. Csak a koránkezdést is ésszel kell csinálni... és ne mondja senki, hogy ne lenne a fiataloknak is esze...

2009. jan. 15. 14:16
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a korosztálynak is megvan a joga, hogy nemi életet éljen, sőt, semmi okunk nincs megdobálni senkit, mert van aki 20évesen vagy később veszti el, de mire 30lesz vagy 150pasit/csajt tud maga mögött, az hol jobb? Na mindegy.

Nem az az elítélendő, ha él, és minőségit, hanem ha strigulát gyűjt... Akár csaj, akár fiú... Ha 15évesen lefekszik valaki valakivel, de utána nem szól hozzá, és keresi a következő partnert, arra mehet a kő, de aki 15évesen elkötelezi magát 2évre is akár, azt miért kell megszólni? Csak mert előbb rájött, hogy a barbie babánál van jobb is?

Amúgy akik ennyire fújják, hogy túl fiatal, ez a korosztály, az mondjon már egy olyan kort, amikor érettek vagyunk?

Egy 22éves kismama(tervezett picike)

2009. jan. 15. 14:24
 19/21 anonim ***** válasza:
71%
Igen,elítélendő dolog.Én 13 voltam,amikor elvesztettem a szüzességem,(ráadásul a partneremtől emiatt később undorodni kezdtem,mivel nem értettem,mi történik velem:a testemmel,lelkemmel.)és azóta elég furcsán reagálok sex közben mindenre.Nehezen oldódom,nehezen tudnak felizgatni,de volt idő,amikor egyáltalán nem is kívántam a sexet (és ez komoly konfliktusokat tud szülni egy párkapcsolatban érthető okokból),és ez mind a kamaszkori hülyeségem miatt van.Ha most a kérdező is ilyen fiatal,akkor neki üzenem: "Hogyha nem szeretnél később terapeutához járni a sex miatt,akkor várd meg,amíg érettebb leszel,mondjuk 16-17,és csak akkor kezdj el szexuális életet élni,amikor te is érzed,hogy felkészültél rá".
2009. jan. 15. 16:24
 20/21 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak: 13évesen elveszteni nem egy jó ötelet, hogy ugymondjam nagyon nem teljesen igazad van. Én amugy 18 vagyok, 15évesen vesztettem el, az kokrétan egy ballépés volt, de az hosszú történet. Ellenben 16 vltam amikor egy 9 hónapos kapcslatom során tösször geyyüt voltam párommal.
2009. jan. 15. 17:20
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!