Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 14-19 év közötti tinisex elitélendő dolog?
Nem elítélendő, de igazából a fiatalok akármit is mondanak, nem tudják, hogy mit csinálnak. Az olyan tinik akik 15 éves koruk körül kezdenek nemi életet élni, 20-25 éves korukra "kiégnek".
Ajaj... De le leszek pontozva!
Tulajdonképpen nem értem, miért ítélik el sokan, hiszen korábban, ilyen korban már tök normális volt a házasság is, sőt gyerek is...
A véleményem pedig a következő: ha tényleg szerelemből fekszik le valaki a párjával, akkor oké...
Viszont ha 12-13 éves korban fűvel-fával kefél, hogy menő legyen, az már azért szerintem nem a legszebb dolog...
Előző kérdezőhöz pedig lenne egy kérdésem: Mit takar számodra az, hogy addigra "kiégnek" ? :S
Szerintem a 13-16 között elítélendő kb. Persze vannak akik érettebbek a koruknál, de a környezetmben mindig azt tapasztaltam, h a 13 éveseknek egész más dolgot jelent a szerelem, mint mondjuk egy 18-nak és még inkább egy 20-nak.
13 évesen a tini belezúg a kedvenc filmszínészébe is, szerintem ez össze sem hasonlítható azzal a szerelemmel, amivel később akár meg is házasodik.
Visszatérve, h igaz a régi időkben nem volt ritka a 14 éves anya sem, de általában el is döntötték a szüleik, kihez menjen és főként mennyi hozománnyal a dédelgetett leányzó.
Kiégnek, ahogy több ismerősöm is.
-Sokat buliztak, unják a bulikat.
-Sokat szexeltek, nem élvezik mostár.
-Becsúszott egy gyerek, és hát a továbbtanulás stb. elúszott.
Lehetne még sorolni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!