Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Van olyan, hogy mind a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Van olyan, hogy mind a masztizáshoz, mind a szexhez fáradtak/lusták vagytok huzamosabb ideig (hetekig)?

Figyelt kérdés

Létezik, hogy a párom, aki rendszerint naponta masztizik, most alig kívánja heti 1x és hogy a heti egy szex (távkapcsiban) is alig akar összejönni?

Azt mondja, fáradt, nincs kedve stb. Ez megy hetek óta... Meg azt mondja, nem kíván annyira. Nem tudja a testem izgalomban tartani. Tényleg én vagyok ilyen lohasztó látvány, vagy vmi egyéb oka van? Attól még a masztit kívánnia kéne, nem?

2009. jan. 13. 20:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen, ő mondta, hogy összekuszálódtak az érzelmei...
2009. jan. 13. 23:48
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom ki-hogy bírja hetekig, én 24 óra leforgása alatt ön,és közveszélyes leszek ...:-)
2009. jan. 14. 01:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Már nekem is volt olyan, hogy 1-2 hétig nem kívántam semmit, és nem volt se más nő, se masztizás. Egyszerűen nem volt kedvem hozzá. Azért van egy határ, de 2 hét szerintem még belefér.

Jah, és mi is csak hétvégenként találkozunk, esetenként hétköznap egy fél délutánra.

(22/ffi)

2009. jan. 14. 01:48
 14/20 anonim ***** válasza:
Bár én csak a masztiról tudok nyilatkozni, mert barátnőm még nem volt (:D), de nálam is van olyan, hogy "megcsömörlök", és akkor hetekig egyáltalán nem is kívánom az önkielégítést (ettől függetlenül megteszem akkor is, de inkább csak reflexszerűen, csak nem izgat fel annyira semmi). Ilyenkor általában nagyobb energiát fektetek a tanulásba is. Szóval csak ez miatt nem kéne rosszra gondolni, de a többi tényezőt is figyelembe véve azt mondom, hogy sajnos lehet, hogy vége lesz.
2009. jan. 14. 08:06
 15/20 anonim ***** válasza:
ezzel most mi is igy vagyunk a szesszio miatt. nem tudom hany evesek vagytok, de szeszzio alatt akarhogy is kivanjuk egymast, sokszor alig van eronk egyaltalan belefogni. stressz,nem alvas nagyon kozrejatszik :(
2009. jan. 14. 09:08
 16/20 A kérdező kommentje:
Én 23 éves vagyok, a párom 24, szóval nem vagyunk már gyerekek.
2009. jan. 14. 11:42
 17/20 anonim ***** válasza:
Komoly felnőtteknél már előfordul az ilyesmi...persze, hogy a kis 14-15 éves csitrik ke*élnek orrba szájba, majd 20 éves korukra már annyira se lesz izgalmas nekik a szex mint most nekünk... én lány vagyok és nekem nagyon sokszor van olyan, hogy hetekig nem kívánom a szexet, max azért fekszem csak le a barátommal hogy ne dörmögjön miatta. De észreveszi, ha nincs hozzá kedvem, valamelyik nap is megkérdezte utána, hogy semmi kedved nem volt hozzá, mi? Én meg őszintén válaszoltam, hogy nem igazán. Nálam először a fogamzásgátló okozott ilyet, utána az elmúlt, most depressziós vagyok már két hónapja és amiatt lehet. De egy fiúnál ez ritkább...főleg egy távkapcsolatban. Én is gyanakodnék a helyedben és megpróbálnék egy őszinte, komoly beszélgetést kezdeményezni. Talán kiderül a valódi ok...remélhetőleg csak valami érzelmi, lelki dolog, és nem egy másik barátnő...szurkolok!
2009. jan. 14. 11:51
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
bocsánat a tudatlanságomért...de mi az a szesszio?
2009. jan. 14. 11:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Haaat velem meg soha nm fordult eloo de lehetseges iesmi is sok oka lehet pl stressz depresszio:)
2009. jan. 14. 15:16
 20/20 A kérdező kommentje:
Még arra is lusta, hoyg felizgasson :( Csomószor előfordul, hogy fekszem melle, simogatom felizgatom és megkérdezi rá akarok-e ülni...De eszében sincs felizgatni...Pedig sokkal jobban élvezem, ha megőrülök, annyira kívánom, mert annyira felizgatott. Volt, hogy szinte könyörögtem, hogy elég az előjátékból, most már érezni akarom...Akkor meg húzta tovább az izgatást, mintha nem akarná semmiképp, hogy szex legyen...
2009. jan. 15. 17:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!