Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Van olyan, hogy mind a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Van olyan, hogy mind a masztizáshoz, mind a szexhez fáradtak/lusták vagytok huzamosabb ideig (hetekig)?

Figyelt kérdés

Létezik, hogy a párom, aki rendszerint naponta masztizik, most alig kívánja heti 1x és hogy a heti egy szex (távkapcsiban) is alig akar összejönni?

Azt mondja, fáradt, nincs kedve stb. Ez megy hetek óta... Meg azt mondja, nem kíván annyira. Nem tudja a testem izgalomban tartani. Tényleg én vagyok ilyen lohasztó látvány, vagy vmi egyéb oka van? Attól még a masztit kívánnia kéne, nem?

2009. jan. 13. 20:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Pl. a depresszió is lehet ilyen hatással.
2009. jan. 13. 20:56
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne már...:S

A te barátod is ezt csinálja? Az enyém is!...Mindig azt mondja h most :fáradt,lusta,nincs kedve:S...lehet h v.mi front van xD

2009. jan. 13. 21:34
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában én is így vagyok, pedig általában naponta-kétnaponta volt "igényem". De mondjuk ehhez érzelmi dolgok nagyban hozzájárul(hat)nak.
2009. jan. 13. 21:37
 4/20 anonim ***** válasza:
76%
Biztos hogy fáradt??? nem lehet, hogy félre lép?? Nekem is van barátom és ha nincs is hozzá kedve az max 1 vagy 2 nap de nem hetekig... ebben nekem valami nem 100-as... a szexet nem kívánni azzal akit imádsz? kizárt!
2009. jan. 13. 21:45
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
én fiu vok és legszivessebben havi 1-2 alkalommal szexelnék !! most ne nézzetek ilyen furán rám :)
2009. jan. 13. 21:45
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Ajaj! Úgy érzem itt másik van a dologban! Én a helyedben gyanakodnék!
2009. jan. 13. 22:16
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Családi problémák, tanulási problémák, bármitől lehet ilyen, de nekem kb 2-3 napig:)Aztán utána már jó kedvem is lesz!
2009. jan. 13. 22:25
 8/20 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...Azt mondja nincs más (persze mondani mindent lehet, pláne távkapcsiban)...Az érzelmei kuszálódtak össze velem kapcsolatban...
2009. jan. 13. 22:38
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így mondta neked?

hát sajnos akkor szerintem tényleg kezdhetsz arra gondolni, hogy itt a vége...

Sajnálom!

2009. jan. 13. 22:53
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ilyen egyszerű. több tényező is közre játszhat ebben. Gondolok hormonális ingadozásra, elégtelen táplálkozásra, stresszre vagy ezek kombinációira. A párom is ilyen, nyáron ha nincs meló incs stressz se, nyugisan és rendszeresen kajál, akkor naponta akarja. Ha muka van akkor heti 1re csökken a légyottok száma. Ülj le vele beszélgeti, tudd meg, hogy helyén van-e a "Masclow"-piramisa, tehát minden együtt van-e a konfort érzéshez. A legutolsó legyen a listádon az a bizonyos 3. Ja és még valami- nehogy megvádod alaptalanul, mert akkor bizti nem lesz több móka
2009. jan. 13. 23:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!