Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ez igaz lehet, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez igaz lehet, hogy a barátnöm SOHA, de SOHA nem végzett önkielégitést magán? Serdülö, kamasz korában sem! Azt mondja nem szokta simogatni, fogdosni MÉG a mellét sem!

Figyelt kérdés
Szex közben kértem fogdossa , simogassa magát (mikor rajtam lovagolt) , de ott sem tette !! Azt mondja ez az én dolgom !! Fiuk is írjanak !!
2009. jan. 13. 18:51
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
:)
2009. jan. 18. 19:28
 22/24 anonim válasza:
LOL! Hát nem tudom :P Szerintem nincs olyan csaj aki nem akarta volna felfedezni még a testét...
2009. jan. 20. 20:25
 23/24 anonim ***** válasza:
mennyire vallásos a lány? vagy a szülei? Mert gyerekkorban nagyon is bele lehet verni szegény gyerekekbe ezt a fajta félelmet... hallottam olyanról, aki ha masztizott is, utána büntette magát, "mert az nagyon csúnya, bűnös dolog és Isten látta, hogy micsoda ocsmányságot művelt ".... aztán el tudom róla képzelni, hogy más előtt meg még inkább nem mer...
2009. jan. 22. 10:40
 24/24 A kérdező kommentje:
nem vallásos ! meg nem is értem mert az anyja szexmániás volt anno fiatalon !! nem tabu náluk a mesztelenkedés sem , meg a fürdésnél is kopogás nélkül mennek be !!
2009. jan. 22. 17:11
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!