Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ez igaz lehet, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez igaz lehet, hogy a barátnöm SOHA, de SOHA nem végzett önkielégitést magán? Serdülö, kamasz korában sem! Azt mondja nem szokta simogatni, fogdosni MÉG a mellét sem!

Figyelt kérdés
Szex közben kértem fogdossa , simogassa magát (mikor rajtam lovagolt) , de ott sem tette !! Azt mondja ez az én dolgom !! Fiuk is írjanak !!
2009. jan. 13. 18:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
előző válaszoló vagyok! Úgy értettem, hogy a témában szégyenlős! Beszélgess vele!!!!!!
2009. jan. 13. 19:54
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Ritkaság, de előfordulhat...

Ja és mondd meg, hogy "fogdossa" csak a mellét, mert fontos, hogy rendszeresen megvizsgálja, van-e vmi csomó benne...Mondd neki, hogy mutassa meg neked, hogyan csinálja :)

Én el nem tudtam volna képzelni, hogy bárki előtt magamhoz nyúljak. Soha senkinek el nem mondtam volna, hogy szoktam masztizni.

Kicsit nehezen ment, de ma már magamhoz merek érni a párom előtt. Pár hónap alatt legyőztem a szégyenlősségem. Ezt a párom hozta ki belőlem valahogyan, nem tudom, mivel vett rá :) mert egyébként nagyon szégyenlős vagyok. Persze azért még nem megy minden...Csiklóizgatás már igen (kézzel, játékkal is), de az ujjazáshoz még bátortalan vagyok... Mostanra már merek készíteni ilyen kis home maszti videót is :) Eléggé pirulva adom oda neki, de tudom, hogy mennyire élvezi...:) Élőben előtte masztizni, úgy, hogy csak nézi, nem szex közben, az nem menne...

Szóval szerintem még ha félénk és szégyenlős is, ki lehet belőle "csikarni", csak türelem kell hozzá. Mondd, hogy mennyire szívesen néznéd, mennyire felizgat. Kezdd úgy hogy szex közben simogasd, majd finoman húzd a kezét a csiklójához. Mondd, hogy szeretnéd, ha a lehető legjobban élvezné az együttlétet, és ugye jobban tudja ő hogyan kell csinálni, mint te. De semmiképpen se légy erőszakos. Esetleg kezdeményezz te. Izgasd te magad előtte. Hátha ő is kedvet kap. Fokozatosan próbáld rávezetni...

2009. jan. 13. 20:00
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet hogy nem maszturbált...de az érdekes hogy nem meri megfogni a saját mellét...
2009. jan. 13. 20:22
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes. Lehet, hogy gátlásos, kevés az önbizalma. Beszélgetni kellene vele, lelkileg segíteni. És semmiképp sem szabad éreznie, hogy kényszeríted erre. Várd ki, és magától fogja csinálni!
2009. jan. 13. 21:08
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne igaz? Nem vagyunk egyformák.

Úgy szimplán meg mondjuk én sem szoktam taperálni a mellem. A párommal még 2 év után is ugyanolyan jó a szex, de speciel én is úgy gondolom, hogy az ő dolga a melleim kényeztetése.

Az önmagunk fogdosása pedig mindig is inkább a fiúknak volt természetes, hiszen már kisgyermekkortól fütyit fogva pisiltek, közvetlenebb a kapcsolatotok a nemi szervetekkel, mint egy lánynak, akire rögtön rászóltak, ah odanyúlt. Ez van. Ha nem szeretné a barátnőd, ne eréltesd, majd csinálja magától ha elérkezettnek látja az idejét, de a folyamatos nyaggatás elég illúzióromboló tud lenni.

2009. jan. 13. 21:18
 16/24 anonim válasza:
100%
Szerintem nem igaz. Minden lány már izgatta magát..sőt még mikor kicsik voltunk akkor is csinálhatunk, izgattuk a csiklonkat...csak akkor még nem tudtuk, hogy mit csinálunk... de már tudjuk, hogy mi az. Szerintem csinálta már..de azt nem értem h akkor mért nem valja be...emiatt erre a kérdésre 100%-osan nem lehet tudni a választ,csak ő tudhatja.
2009. jan. 13. 23:36
 17/24 anonim ***** válasza:
nekem ilyen problémáim nem voltak...simán masztiztam bárki előtt, aki közel áll hozzám, és megbízom benne...akár webcamon keresztül is... de persze cska úgy egy chatről összeszedett vkivel nem tettem volna, még a végén felveszi aztán a neten találkozom magammal... de nekem jól esett hogy azzal szerezhetek örömet a társaimnak, hogy saját magamat kényeztetem :) mindkettőnknek jó volt így...
2009. jan. 14. 10:26
 18/24 anonim ***** válasza:

Hello én a másik oldalon állok...

Folyamatosan könyörgöm a páromnak, hogy masztizzon előttem, hát nem teszi... Na én bezzeg...

S ha szexelünk is én kényeztetem magam, ha jól esik... Ő ezt nem mindig tudja értékelni. Pontosabban elviselni... :oS különbözőek vagyunk.... 24/L

2009. jan. 14. 16:57
 19/24 anonim ***** válasza:
Csak a nők egyharmada érez vágyat az önkielégítésre...valójában ez nem ritka és több mint lehetséges! :D
2009. jan. 14. 17:55
 20/24 anonim válasza:
szerintem csak az a nő nem maszturbál,amelyiknek nincs keze
2009. jan. 18. 13:28
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!