Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első szexetek?
Régóta készültünk rá, sok-sok petting előzte meg. Ha veszélyes közelségbe ért a párom, mindig húzattam vele gumit a pettingek során. Szal épp akkor is volt rajta... és egyszercsak tovább léptünk... :)
Hogy milyen volt? Semmi extra. Nagyon szerettem volna ha összejön az orgazmus, de nem sikerült. Azért jól elszórakoztunk :) 5-6 pózt is kipróbáltunk...
Fájni csak nagyon picit fájt, vérezni nem véreztem. Még mindig együtt vagyunk, de bizonytalan, hogy meddig :( :( :( (23/l)
Viszont azóta nagyon is élvezem a szexet :) Harmadjára már összejött a várva várt orgazmus is :)
1. én először nem szexeltem, hanem szeretkeztem
2. már nem vagyunk együtt
nagyon rosszra szamitottam es annyira jot kaptam.
1. nem vereztem
2. annyira be nedvesitett h abszolut nem fajt
3. feljuttatott a csucsra
pedig nekem panaszkodtak masok, hogy rettenetesen fajt meg hogy omlott beloluk a ver es hogy elsore nem is tudtak elmenni.Hat nekem sikerult. Es a baratomat is nagyon szeretem szerintem ez ami szamit :)
Mindenkinek legalabb ennyire jot kivanok :D
Utolso vok:
Igen egyutt vagyunk meg (bocs ez kimarady) es a szeretkezes utan meg jobban szeretjuk egymast valahogy ugy erzem meg jobban akarjuk egymast
Es a legjobb elmeny volt :)
Szia!
Én 20 éves lány vagyok, 4 éve vagyok a párommal, aki szintén 20, másfél év után feküdtünk le, elötte csak petting volt, mindketten szüzek voltunk...
hát mit is mondjak, nem véreztem, nagyon picit fájt csak...de kicsit rossz emlék, mert nem a párom kezdeményezte,én mindig egy olyan rózsaszirmos gyertyás első szeretkezésre vágytam, és másfél év után végre volt egy hétvége mikor nem voltak otthon a szülei, gondoltam itt az alakalom, végre megtörténhet..., de rajta jelét sem láttam, hogy eszébe jutott volna, persze aztán arra felé tereltem az eseményeket , és megtörtént, de azóta is elég fájó, hogy nem olyan volt amilyennek elképzeltem, és hogy nem ő kezdeményezte, mert hát mindig azt mondta hogy ő nem akarta eröltetni...na de másfél év után?hát szóval ilyen volt:)
Amugy érzésre nem volt rossz. jó érzés volt teljesen összeolvadni, és harmadszorra már el is tudtam élvezni...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!