Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 1 pasi elélvez utána lelankad neki? Észrevettem volna ha nem bennem megy el?
Első kérdésre: igen, de nm azonnal fog látszani.
Második kérdésre: kicsit furcsa a megfogalmazása: Észrevettem volna ha nem bennem megy el?-->>sztem ide a NEM szó nem kellet volna bele. Egyébként csak akkor veszed észre, ha kihúzza belőled, és egy kis mennyiség kifolyik.
Hát ha nem benned megy el akkor biz azt észre veszed, eléggé tud spriccelni :D Ha benned, akkor csak azt h kifolyik meg max a mimikájából veheted észre meg hogy "más milyen hangot ad ki" :))))
Nem feltétlenül lankad le, párommal voltam már úgy h rögtön utána még egy menet :D
igen van ojan hogy nem lankad le és lehet utána még egyet vagy még kettőt de sokszor ojan is van hogy a csaj megy el vagy 2x -3x esetleg többször mire te mész el 1x az ojan multi orgazmus néha meglehet cssinálni de feelkészülni rá nehéz
amugy észre is vehetted volna ha ráfigyelsz de nem ez a lényeg
ha lelassit a tempobol vagy le ál és cak benned tartja akkor lehet előtte elment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!