Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak nektek mi a véleményetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A természetes mell vonzóbb szerintetek?

ápr. 13. 00:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Igen. Plusz sokkal kellemesebb a tapintása. (Meg arccal közötte.) Főleg, ha ápolt a bőr. Egy alap karbantartást viszont sok nő félvállon vesz, minimális mellizomzat, ami még emel is rajta és formásít, feszesít.
ápr. 13. 00:25
 2/15 anonim ***** válasza:
81%

Ez még kérdés?

Csak a természetes!

39/F

ápr. 13. 06:10
 3/15 anonim ***** válasza:
65%
Nem feltétlenül. Egy szép szilikonos szebb, vonzóbb egy csúnya természetesnél. A szép természetes nyilván a legjobb.
ápr. 13. 07:00
 4/15 Noren1989 ***** válasza:
45%
Én jobb szeretem.
ápr. 13. 07:49
 5/15 anonim ***** válasza:
61%
Igen, még ha löttyett akkor is.
ápr. 13. 08:36
 6/15 anonim ***** válasza:
62%
Igen, én is jobban szertem a természetes ciciket.
ápr. 13. 09:55
 7/15 anonim ***** válasza:
31%
Pontosabban csak az a vonzó.
ápr. 13. 12:04
 8/15 BohócKolbász ***** válasza:
70%

Szoktam nézni a különféle közösségi oldalakon az influencereket, illetve különféle felnőtt tartalmakat is fogyasztok.

Rengeteg nőnél vettem észre hogy akinek mű melle van az látszik rajta. Valahogy olyan abnormális a mérete is meg a feszessége is. Félreértés ne essék, még sosem fogtam szilikonmellet, de szerintem kemény lenne a tapintása. Viszont a természetes mellnek van egy jellegzetes íve, puhasága, minimális lógása ami megadja neki a csepp alakot. Nekem akár kisebbek, akár nagyobbak, ezek jönnek be inkább. Főleg ezekkel volt tapasztalatom.

ápr. 13. 13:57
 9/15 anonim ***** válasza:
74%
Csak és kizárólag a természetes
ápr. 14. 09:47
 10/15 Rocco20 ***** válasza:
78%
Igen csak is természetes.
ápr. 14. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!