Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitöl van az, hogy az asszony nem akar velem szexelni? Igaz megcsaltam már párszor, de ö is engemet. De még mindig ö a szerelmem! Nemtudom mit tegyek mindig megkivánok egy idegen nöt!
Az állatok engednek a vágyaiknak, az ösztöneiknek.
Ha te embernek tartod magad, akkor kontrollálod magad.
Sőt: ha érző lénynek tartod magad, és tényleg szereted őt, akkor nem teszed.
Az én kutyám imád engem, és egyszer elfelejtettem mondani neki, hogy elveheti a kaját. Mikor 8 órával később hazaértem, még mindig nem vette el, de nyűszítve bámulta.
Ha ő képes megállni, akkor szégyen, hogy te nem.... Pedig az 'csak' egy kutya.
Ha engem a párom megcsalna, kivágnám.
Hát igen... A férfiaknak csak ennyit jelent a szerelem, hogy fűvel-fával megcsalják a szerelmüket! TISZTELET A KIVÉTELNEK!
Talán mert mással jobb neki a szex, mint veled, azért nem akar veled szexelni. Nekem se kéne olyan pasi, aki mindig más nők ágyában fordul meg. Ha más nők után futsz, azt már rég nem nevezik szerelemnek. Hihetetlen, hogy még a felnőttek sincsenek vele tisztában, mi is az a szerelem/szeretet...Általában nem szokás megcsalni a szerelmed és azt a fiút/lányt sem, akit "csak" szeretsz.
DE ha te megcsalod, akkor ne merd elvárni, h a feleséged ne tegye!!
BEszéljétek meg és tiszteld annyira, h ilyet nem teszel többet!
Mindet?
Hát a hűséget nem?
Csoda, hogy nem hagyott el. Nyilván bosszút akart állni, ha te megcsalod, megérdemled, hogy megcsaljanak.
Szerintem ne a ffi-t verd meg, akivel a felesed megcsal, hanem beszeljetek meg a dolgot. Miert csodalkozol, ha nem szexel mar veled, amikor a masik pasitol gondolom mindent megkap. Talan beszeljetek meg, hogy egyutt, vagy kulon. Mire jo ez, mennyi idosek vagytok?
Napkozben a feleseged mas agyaban hempereg, este meg veled is? Most jobb neki a valtozatossag, es a szeretok mindig sokkal kedveskedobbek es figyelmesebbek is. Gondolom erzi a feleseged, hogy elobb-utobb vege a kapcsolatotoknak. Hogy lehet igy elni? Es nem feltek a nemi betegsegektol?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!