Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Menyire vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Menyire vagytok perverzek egy 1 től 10-es skáláig? Korotokat is légyszi.:)

Figyelt kérdés

tegnap 15:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom magam perverznek, de ha nagyon keresni kéne vmit, pl tetszik néha a mocskos beszéd és plusz vad szex.

De speciel kapcsolatban a páromtól csak dühöt váltana ki belőlem ez ha pl.leqrvázna vagy megb.szlak.., fel is képelném kb.

Ezt csak vmi helyes mucho, talán c.gó sráccal tudnám megélni, vagy elképzelni.

Normális kapcsolatban meg szerelemben meg normális pasiktól képtelen lennék rá meg nem is lenne olyan, mivel az nem is ő lenne eleve hanem csak vmi felvett szerep.

Vagy pl nem vagyok lábfétises, de tetszik az, ha a párom farkát a talpaimmal fogom es ugy van "kényeztetve" es tetszik a pasimnak. De ezek csak ugy megesnek "unalmamban..." mert pl nem akarom neki verni vagy sz.pni. igy flegmán ráteszem a lábam es kinomban azzal csinálom már:D de páromat izgatja is, volt hogy rá is verte.

Vagy pl tetszenek olyanok, ha nem nyal a pasi, hanem a nyálát csurgatja a p.ncimra, exem hozott is be pl vizet a szájában ehhez szex közben.(a leköpést nem volt képes megtenni de annyira ezt nem is forszíroztam lehet az tenyleg durva lenne már)

Vagy pl análisan is mehetne be egy kisebb dolog ami erre valo, plusz kapni egyszerre a p.nciba is oda meg a f.rkát. de ezt megint csak laza szexkapcsiban es jopasival tudom megtenni. Akivel nincsenek szerelem érzelmek.

Vagy pl imádom klasszikusban pl azt amikor a 100 kilos izmos párom ugy d.g, hogy közben izzad es potyognak rám a cseppek.

Valahogy mikor dolgoznak a pasik (akár munkában)es izzadnak az a gyengém. Hogy olyan erősek es jobb az állóképességük. (Legalábbis hozzám képest)

Aztán tetszik pl a veszekedés közbeni vadszex is.

Egyik exem volt amikor nekilökött a falnak es "felkenődtem" háttal,es ahogy hátrahajtottam a fejem azt mondta annyira erotikus ahogy a falnak csapódok:D és felemelt labaim szét a falnak támasztva d.gott meg.

Vele mondjuk nagyon sok szex volt ilyen viharos veszekedésekben. Olyan is volt hogy mikor ült a konyhában en mosogattam mar megint balhé lett ebbol is. Orditottam álltam felette szoknyában és terpeszben és húz magára..nagyon fura érzés amikor különböző érzelmek vannak ugyanabban a percekben bennem. A düh meg a kémia nedvesedés egyszerre. Szerintem a kettő nincs is messze egymástol mert mindkettő egyaránt fokozott kitörő érzelmi allapot. Hasonlit ahhoz, amikor pl mikor "őrültek a zsenik" hogy egyszerre fogyatékos beteg vki es egyszerre lángelme. Vagy lehet hülye hasonlat ez ugyan, de amikor ellentétes dolgok nem kioltják egymást, hanem összeadódik és duplázzák. Erre számos példa is van a történelmben is.

Vagy pl szeretek olyanokat mikor a pasim elvisz kocsival vmi kietlen helyre éjszaka és niniszoknyában vagyok és valahogy olyan mintha vmi futó felszedett levadászott nője lennék nem épp a párja..:D kicsit r.bis is az egész. (Habár az nem jön be mikor össze vagyunk veszve (szakítottunk is de talalkoztunk)es nyomja a gázt es nem tudom hova visz..es ezt is nem egy pasi megjátsza hogy ha balhé van egyszeruen elvisz valahova nagy gázzal es ezzel "ijesztget", tökre elrabolva érzem magam ki se szállhatok. Nyilván nem véletlen vannak egyesek dobva is.

Vagy szeretem még a hirtelen azonnali gyors szexet pl liftben.

Skálákon nézve ezek 1-2 pontos dolgok csak.

Az se zavar ha valakivel teljesen kimaradnak vagy ha 10 évig se kapok ilyeneket. Izgatnak nagyon és tetszettek jo megélni vagy jó emlékek élmények, de elvagyok ugyanugy ezek nélkul is.

tegnap 17:15
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

11

👍

tegnap 17:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!