Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Menyire vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Menyire vagytok perverzek egy 1 től 10-es skáláig? Korotokat is légyszi.:)

Figyelt kérdés

ma 15:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
7
ma 16:01
 2/12 anonim ***** válasza:
22%
de amúgy nem vagyok lány
ma 16:01
 3/12 A kérdező kommentje:
Lányokat kérdeztem köszi:)
ma 16:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem lehet értelmesen válaszolni. Tökre más az ingerküszöb az embereknél.
ma 16:14
 5/12 A kérdező kommentje:
Ez igaz de mindenkinek van egy körülbelöli elképzelése saját magárol hogy mennyi az vagy nem
ma 16:17
 6/12 anonim ***** válasza:
64%
3. igen, későn vettem észre, de szerencsére még a farokképek előtt
ma 16:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet érdemben válaszolni erre a kérdésre, mert mindenkinek mások a határai. Ami egy embernek perverz, az egy másiknak nem az. Mindenesetre adok magamnak egy hetest, bár így kontextus és konkrétum nélkül nincs sok értelme.

24

ma 16:25
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ártana, ha adnál egy körülbelüli leírást legalább az 1/10-ről, az 5/10-ről meg a 10/10-ről. Pl. én nem érzem olyan hű de perverznek magam azért, mert biszexként kíváncsi lennék egy olyan partnerre, akinek farka van, de ezt leszámítva teljesen hihetően nőnek néz ki mindenhol, meg azért sem, mert izgat a felcsatolhatós és a monster dildók, de találkoztam már olyanokkal, akiknek ezeket sehogy se vette be a gyomruk. Ilyen pisi-kaka szexet meg pet-owner szerepjátékot nem is csak az ágyban, de 0-24 toló emberekhez képest nyilván nem érzem magam semminek sem.
ma 16:39
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Na jó, az a lány aki elvileg 7-8 közelébe tippelné magát, feltétlen írjon rám :P
ma 17:09
 10/12 anonim ***** válasza:
5-6
ma 17:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!